| SimoneGanu10 a întrebat:

Ce ar trebui sa aleg dintre un iphone 5s si un Samsung galaxy s5?

Răspuns Câştigător
| BoneShiver a răspuns:

Samsung.
De ce? Pe langa toata povestea legata de sistem, nu uita ca in Romania iPhone este overpriced. In SUA, gasesti iPhone la pret de Allview happy D-asta tot vedem videoclipuri pe Youtube cu lume multa care are iPhone. Este un telefon foarte la indemana acolo. In Romania costa atat pentru ca transportul este imens de scump

9 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Samsung.
Tine minte asta si reamintesteti-o inainte sa faci o alegere dintre 2 produse : daca e mai scump, asta nu inseamna ca e mai bunwinking
Bine... nu se pune si atunci cand compari un telefon de 100 cu un S5 dar totusi de cele mai multe ori asa este. Fii atent. din moment ce ti se misca bine telefon, are baterie buna, camera buna, iti merge perfect orice aplicatie, nu conteaza cat dai pe el sau de la ce firma anonima mai este. happy

| RB26DETT a răspuns:

IPhone 5s, nu se blocheaza, inca merge foarte bine insa recomandarea mea ar fi sa nu-ti iei versiunea de 16 gb deoarece iti instalezi Facebook, messenger, whatsapp, mai faci update-uri la aplicatii, mai bagi un snapchat, mai o alta aplicatie, un joc mai vrei si cateva melodii si mai ai nevoie de spatiu sa mai faci si poze, stai cam la limita, asta ar fi o problema a iphone-ului, alta ar fi ca nu ai file manager, nu ai 'libertatea' pe care o ai pe Android, in schimb S5-ul care are Android 6, o versiune buna de Android beneficiaza de toate plusurile ce le are androidul fata de iOS deci este alegerea ta, daca tie iti place iOS mergi pe iPhone, daca iti place mai mult androidul mergi pe S5, cu toate ca eu ti-as recomanda un Nexus 5 sau daca ai bani de 5x, cele de 32 gb memorie interna ca nici alea n-au slot de card si sunt net superioare celor 2 telefoane alesewinking Nexus 5 este cel mai slab la capitolul camera dar la viteza bate s5 si 5s, la fel si 5x-ul care le cam face pe toate, camera nu stiu cat de buna este dar stiu ca bate Nexus 5 lejer!
Asa daca vrei doar ce ai mentionat in intrebare, s5-ul este rezistent la apa, are ecran mai mare, senzor IR (poate fi folosit pe post de telecomanda) si alte functii interesante DAR are o problema din cauza ca are foarte multe functii, are 2 gb RAM si sistemul de operare foarte incarcat, interfata destul de grea si mai mereu are RAM-ul plin adica te vei trezi de multe ori in situatia in care telefonul se misca greoi deci. iPhone-simplu si rapid, Samsung-complex dar mai hm, hm.
La Android mai ai si buguri, mai da crash o aplicatie, poate sa se mai blocheze... decizia iti apartine, sunt 2 telefoane bune, eu insa daca ar fi sa aleg dintre alea as alege iPhone-ul pentru rapiditate si optimizarea sistemului de operare, daca ar fi sa aleg orice vreau, as alege Nexus 5x

| OnePiece a răspuns:

Sunt cam praf amandoua sincer.

Mai bine un P9 lite pe care ti l-am recomandat si in thread-ul anterior.

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Parerea mea este mult mai bun Samsung galaxy s5, iphonu-l are aplicatii separate nu poti copia pozele din telefon pe pc sau laptop degeaba detine cablu usb e praf iphonurile pentru mine

| MarianAlexandru22 a răspuns (pentru georgeenglezu2016):

Și limba romana e praf pentru tine.laughing)

| georgeenglezu2016 a răspuns (pentru MarianAlexandru22):

Tu esti destept rau si numai rade, si nu ai nici-un drept sa razi de alti vezi de lungul nasului

| LadyDee89 a răspuns:

Samsung de 1000 de ori decat iphone

| Popescu_Armand_1995 a răspuns:

Pai iphone are reputatatia ca nu se blocheaza si tine mai mult bateria ca la Samsung, Samsung se mandreste ca foloseste Android si sunt multe aplicati fara plata, acum nu stiu ce sa spun parerea mea este sa iti iei o marca pe care nu ai avut-o sa experientezi, acum alegi ce vrei tu... funda pls.

| Beatrice_Betty_2002 a răspuns:

Samsung galaxi s5....sigur....mai bun decat iphone