Salut!
Pai.da, din pacate (sau din fericire) este o diferenta destul de mare intre cele 2 versiuni ale sistemului de operare.
Android 2. 3Gingerbread a fost, si va fi probabil cel mai cunoscut si utilizat Android din toate timpurile. Timp de peste 1 an a fost prezent in peste jumatate din telefoanele Android, iar v4.0 ICS nu va avea cum sa prinda acel succes. De ce? Pentru ca a venit JellyBean din spate, si deja nu va mai creste prea mult.
Orice telefon decent pe care ti-l vei cumpara (+700Ron) trebuie sa aiba 4.0.
In primul rand, UI(User Interface)ul este diferit. Mult mai frumos si mai orgnizat.
-Ocupa mai putin spatiu
-Performante mai bune CPU + GPU (Diferente mari)
-Multitudinea Aplicatiilor (Unele aplicatii sunt disponibile pentru versiunile mai noi de 2.3)
-Performantele Aplicatiilor (Toate aplicatiile updatate si cu grafica buna sunt optimizate pentru v4.0 ICS, si le ruleaza perfect.)
-Viteza Internet
-Consum Baterie (Mai scazut de obicei)
-Si alte lucruri mici
Sper ca te-am putut ajuta; Succes!
E o diferenta in primul rand grafica, in al doilea rand android 4.0 vine cu aplicatii in plus si ocupa mai putin spatiu, alta diferenta e urmatoarea poate sa creasca performantele telefonului(viteza procesorului+placa video), o alta diferenta e ca nu toate aplicatiile sunt disponibile pentru android 2.3
Daca ai Sony xperia iti poti face update de pe site-ul lor. Eu am facut si merge mult mai bine. Succes! Daca ai nevoie de ajutor trimite un mesaj privat.
Pe Android 2.3 nu iti merg anumite aplicatii sau poate merge greu, iar Android 4.0 este mult mai avansat.