| viata0delash a întrebat:

Ce operator si optiune imi puteti recomanda: am nevoie de internet la pretul maxim de 10 euro, dar de dorit mai putin daca exista cu mult trafic, ceva mai mult de 6gb sau nu stiu. Internet mobil. Cartela sa o pun in smartphone si opa internet.

8 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

RDS=35 gb cu doar 27 lei (undeva la 5, 6 euro)
abonamentul se numeste optim nelimitat 2.
apropo,. poti vorbi oriunde gratis!
succes!

| sweetys a răspuns:

Eu am la Vodafone la cartela optiune cu 6 euro si am activat si net folosesti net primesti si m.am asociat si cu un prieten si cel mai mult intr-o luna am avut 50 gb pe care nu am reusit nici macar 10 sa-i consum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am Vodafone. Am atata internet ca nu mai stiu ce sa fac cu el. Bonusurile s-au acumulat si ajunsesen sa am 49.000 MB laughing Am mai bagat cate un film si acum mai am 38.000 MB.

| viata0delash explică (pentru anonim_4396):

Am si eu Vodafone 6euro dar nu am cu cine sa activez optiunea aia net consumi bla bla. Nu am deloc cunoscuti in Romania. Dar mai ales in reteaua Vodafone.

| anonim_4396 a răspuns (pentru viata0delash):

Eu mi-am gasit aici,pe TPU, o persoana cu care sa impart net-ul. A facut o postare in care cauta, eu cautam, ne-am inscris si etc. Dar oricum internet primesti si fara acel numar. Mai putini MB, adevarat.

| viata0delash explică (pentru anonim_4396):

Am dat si eu un anunt. Poate gasesc pe cineva

| ș53fan a răspuns:

Nu inteleg la ce te referi! La cartela sau router?

| tril a răspuns:

La RDS au prin cablu sub 10 €. Cu cartele, am vazut ceva la 10 lei dar nu stiu cu ce viteza.