| TinKode123 a întrebat:

Cum pot sterge aplicatiile din sistem fara sa rootez telefonul, am un Asus fonepad 7 (k012), am incercat sa-l rootez si de atunci tot imi apare o eroare, "Asus live demo service has stopped" si nu stiu ce sa-i mai fac, am incercat si o resetare, chiar si comanda fastboot cu delete cache and wipe data.

Răspuns Câştigător
| ClimateZone a răspuns:

Trebuie sa stii exact ce varianta aveai si sa descarci din categoria Firmware versiunea necesara.

5 răspunsuri:
| ClimateZone a răspuns:

Https://www.asus.com/support/Download/28/7/0/7/K0zj5cW6VJEzTjQR/32/

Aici ai tot software de care ai nevoie direct de la Asus. Daca ai avut garantia, acolo sus la link ai singura solutie pentru a o mentine fara sa se vada.

| TinKode123 explică (pentru ClimateZone):

Mda ok, si eu cum fac, adica ce fac, ce descarc de acolo? daca ai putea sa-mi spui sau sa-mi dai un tutorial as fi recunoscator.

Ok, si dupa ce descarc versiunea ce fac? laughing

Am rezolvat, eu aveam tableta conectata la pc si nu imi aparea ca am un nou update. bine mai vechi, si dupa ce scoteam cablu usb imi aparea. Merci mult!

| ClimateZone a răspuns (pentru TinKode123):

Ma bucur ca ai rezolvat problema. Sper sa impartasesti si celor care au experiente in masura aceasta. O seara faina sa ai!

| ClimateZone a răspuns (pentru TinKode123):

Trebuie sa stii exact ce varianta aveai si sa descarci din categoria Firmware versiunea necesara.