| Biancasata a întrebat:

Bună, dacă am 2 abonamente unul trecut pe numele meu și altul pe alt nume și vreau sa îl trec și pe ala pe numele meu și dacă nu mai plătesc pe unul dintre ele mi le va opri pe amândouă? Chiar dacă îl plătesc pe unul dintre ele?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este posibil sa se combine 2 abonamente, daca sunt nume diferite!
Va trebuii sa achiti unul integral si sa-l reziliezi, altfel il platesti pana la sfarsit, luna de luna sau vei fii executat silit, de judecataorie, daca intarzii cu platile.

| darrio2007 a răspuns:

Daca unul este pe alt nume, ai doar un abonament, nu doua. Dar de ce te-ai impovara cu inca un abonament? Deja iti faci probleme cu plata.

| Biancasata explică (pentru darrio2007):

Pt ca și celalalt nr e al meu doar ca nu vreau sa îl mai plătesc ca deja am un abonament cu rata la telefon și nu vreau sa ma incurce cu asta

| darrio2007 a răspuns (pentru Biancasata):

Numarul este tot al tau dar pe alt nume? Reziliază unul din ele. Cel de pe alt nume.

Pai dacă mai am un an și 4 luni de plătit.

Mai ai destul de plata. Tot nu inteleg chestia cu un abonament pe alt nume. Al cui nume daca nu sunt prea indiscret?

Al unei prietene mi-a făcut mie mai de mult

Deci este abonamentul ei, nu al tau dar te-ai angajat sa-l platesti tu. Asa e?
La ambele mai ai de plata la fel?

Bula
| Bula a răspuns:

Da, daca ai mai multe servicii la acelasi firma (la tine 2 numere), datoriile se socotesc impreuna.
In caz de neplata, TOATE serviciile se deconecteaza, pana la achitarea datoriilor restante.

| Wr3nch a răspuns:

Daca is acelasi operator cel mai bine e sa vorbesti cu ei si sa il combine intr-unul singur. BTW vezica daca nu il mai plateste o sa te spameze cu mailuri si amenintari de proces/executare silitalaughing

| Andreeush a răspuns:

Dacă sunt la aceeași firmă și ambele sunt pe numele tău e foarte posibil să ți le oprească pe amândouă.
Au ei metodele lor de a-și recupera banii, nu îți va fi ușor dacă te gândești să nu mai plătești abonamentul.