| rebeca08061982 a întrebat:

Buna, daca eu acum am blocat un numar si pe whatsapp si pe telefon si acum vreau sa-mi schimb numarul de telefon, sa bag alta cartela, o sa mai apara persoanele pe care le am blocate sau nu?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este o prostie sa iti schimbi numarul de telefon doar pentru niste persoane pe care le ai blocat, le ai blocat si gata ei nu te mai pot suna, si daca te vor suna de pe alt numar nu le raspunzi sau daca continua sa te hartuiasca faci plingere la politie si gata te vor lasa in pace, asa ce o sa faci o sa iti schimbi mereu numarul? Numarul tau actual il au si prietenii tai, daca tu il schimbi pierzi contacte din agenda plus prietenii tai care te suna pe numarul acesta trebuie sa il stearga sa il treaca pe cel nou.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Agenda ta cu numere de telefon poate fi salvata si pe cartela SIM, dar si in memoria telefonului.
Daca ai numerele salvate pe telefon, poti schimba linistiti SIM-ul, vei ramane cu agenda.
Poti verifica daca numele respective sunt tot blocate.

| PaulaPaulayt1 a răspuns:

Nu cred ca o sa mai apară, ca sunt numere de telefon diferite. Încearcă totuși sa vezi lista neagra când îți schimbi numărul de telefon sa vezi dacă nu au ramas salvate în telefon, dar e puțin probabil.

| GeogG23 a răspuns:

Pe whatsapp nu o sa iti apara ca fiind blocat, pentru ca whatsapp are nevoie de un numar de telefon ca sa functioneze. Ceea ce inseamna ca daca iti schimbi numarul iti faci un nou whapp de la 0, fara a avea contactele + conversatiile vechi.