Poate s-ar demagnetizat cartela. Mergi la un magazin Orange că o schimba gratuit dacă ai avut cel puțin 3 reîncărcări
Poți sa testezi conectivitatea și pe alte rețele? Sau vezi setările de conectivitate. Probabil in zona in care locuiești nu se prinde 5G / 4G / 3G. Așa ca este mai recomandat sa te duci la setările de conectivitate și sa modifici tipul de rețea in 3G și 2G, sau doar 2G.
Dacă nici acest factor nu te-a ajutat, șterge cartela SIM cu grija (sunt modalități foarte bune ca sa ștergi chip-uri cu radiera specială ca sa cureți canalele), și verifica dacă slotul este integral, fără urme de uzura. Încearcă sa-l cureți cu atenție.
De asemenea, poți sa iei in calcul dezmagnetizarea cartelei SIM. Asta ar presupune ca, va trebui sa-i ceri operatorului tău de telefonie sa-ți înlocuiască cartela cu una noua.
Dacă nu s-a rezolvat, cel mai probabil este vorba de o defecțiune la nivelul Antenei GSM. Nu costa mult reparația și o poți efectua și acasă.
Mult succes!
Salut!
Te rugam sa incerci cartela SIM intr-un alt telefon, pentru a verifica daca situatia persista. De asemenea, te rugam sa ne oferi un mesaj privat cu numarul tau de telefon si adresa completa.
O zi buna,
Orange Helper
Am bagat-o in alt telefon si are semnal, funcționează! Ba chiar am băgat o alta cartela cu un alt numar in telefonul meu si nu merge, nu are semnal nici aia
Am avut o problema asemanatoare dupa ce mi-a reparat un amic ecranul telefonului. Aparent era nu stiu ce cablu care nu era conectata ok. Dupa ce i-am spus a conectat cablul cum trebuie si acum este ok, dar nu stiu ce treaba avea ala din service sa desfaca telefonul pentru ceva ce tine strict de software
Faza e ca înainte de a repara telefonul (a rebaga softul) mergea cartela. Apărea 3G mereu si uneori G simplu+liniutele...
Orange are cont TPU?! Lol, ce sa zic bravo voua, este super ca ajutati oamenii si aici Eu sunt la Vodafone si imi pare rau ca nu au si ei cont aici pentru ar avea si ei destule de rezolvat