Preturile afisate pe pagina lor de Internet, de obicei specifica preturile la un abonament pe doi ani la un operator de telefonie mobila. Pretul "la liber" este intre 600 si 1000 de $/E.
Este foarte simplu, pana ajung aici telefoanele trec prin cativa intermediari care isi pune fiecare un adaos, poti sa comanzi de pe un site din america, totusi nu cred ca e acelasi pret si nu stiu daca poti sa comanzi de la Apple direct, oricum nu cred ca e un pret real si un pret cu abonament, adica asa am citit cand a aparut iph 6 pe internet ca 300 e pretul cu contract
Cel mai probabil e pretul cu contract pe doi ani acolo
PS: daca am postat de doua ori scuze
Preturile de acolo sunt preturi de fabrica fara adaosuri de milioane, TVA-ul nostru, taxe de transport
Lasa preturile de fabrica, daca nu stii ce spui mai bine taci din gura. TVA nu exista doar in Romania... ce e trecut acolo pe site e pretul la contract pe 2 ani, nu are nicio treaba cu pretul de fabrica
Bai suntserios nu te mai baga in seama aiurea ca o tar_a raspunsul meu daca e bun /gresit decide cel care a pus intrebarea nu o cur_a cu papagal mare