Probabil asa e modelul si daca nu are o defectiune care sa impuna trimiterea in service, nu prea ai ce sa-i faci. La o baterie de 1800 mAh cu incarcator de 1000 ma, ar trebui sa se incarce in 2-3 ore (2ore ori 1000 ma = 2000 mAh - dar curentul poate mai scade spre sfarsitul incarcarii cand creste tensiunea pe baterie, plus ceva pierderi normale de curent la incarcare, ar trebui in maxim 3 ore sa fie incarcat 100% daca e inchis ecranul in timpul incarcarii).
Daca se descarca repede, inseamna ca consuma mult curent in functionare - de aceea se si incinge. Totul depinde de calitatea si tipul pieselor folosite in telefon.
Ar fi util daca ai putea compara telefonul tau cu altul similar sa vezi daca merge la fel.
De facut nu prea ai ce sa faci. e un telefon ieftin. cand un telefon este ieftin, implicit, producatorul trebuie sa foloseasca tehnologii mai vechi, mai ieftine.
poti incerca sa scazi luminozitatea ecranului undeva la 50 60% altceva nu prea stiu ce sa iti zic. motivele sunt in fraza de deasupra. de 700 lei sunt o gramada de alte variante mai bune gen Samsung galaxy s3 mini value edition, Samsung galaxy core 2, galaxy core neo plus etc
vezi daca il poti returna.
Iti zic eu care e treaba.
Eu am avut o tableta Allview speed city.
Iar Allview speed city cu procesor de 1.5 ghz (frecventa procesor) 8 gb ram interna si cauza e m-am jucat mult pe tableta.Problema e de la procesor (se incinge repede procesorul)Trebuie sa lasi la o temperatura (nu stiu cum sa iti zic) dar in casa trebuie sa fie mai racoare... atat stiu eu
Achizitioneaza alt telefon, deoarece telefoanele Allview nu sunt bune ele se incing si asta vin de la procesoarele.
Multumesc pentru sfaturi. Dar nu as vrea sa il returnez, totusi, are 16 gb memorie si face poze destul de bune. Si da, telefonul se incarca in 3-4 ore...