| dansarabia1234 a întrebat:

Bună. De unde știu dacă actualizarea la telefon îmi va fi mai buna sau nu? Dacă nu este buna pot reveni înapoi la actualizarea veche? Am Samsung Galaxy S23 și am asa:

Versiune One UI:5.1
Versiune android:13.

Care sunt versiunile care sunt bune pentru acest telefon?

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Actualizarile trebuie facute din motive de securitate (hackeri). Și nu, nu mai poti reveni.

| anonimg a răspuns:

Dacă întrebi la service pentru downgrade, se poate. Dar va fi contra cost și se pierde garanția. Nu știu ca după o astfel de operație telefonul să rămână cu probleme sau nu.

| RoCkKiD a răspuns:

Versiunile bune sunt ultimele versiuni oferite de producator. In cazul tau esti cu aproape 2 versiuni in urma. Ar trebui sa fii pe 6.1 si o sa apara 7 in Ianuarie dar probabil o sa fie livrat catre S23 in primavara.

Exista un argument ca sa astepti vreo saptamana dupa ce primesti notificarea de upgrade ca sa vezi daca noul udpate e stabil, dar in afara cazurilor..destul de rare..cand se dovedeste ca noua versiune are ceva buba, ar trebui sa fii mereu cu softul la zi.

| Kufu95 a răspuns:

Odată ce ai făcut o actualizare, nu poți reveni la cea dinainte, recomandat este să le faci din motive de securitate.