| caian a întrebat:

Deci am un iphone 4 si am mers cu el la un service gsm sa imi instaleze siri. Ei bine el a zis ca nu mai are timp si mi-a explicat ce sa fac eu acasa.Cand am ajuns acasa am gasit pe youtube un tutorial si am facut exaact ca acolo doar ca pur si simplu cand tin degetu apasat pe butonul principal nu apare nicun siri. Deci ce sa fac?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| caian explică:

Faza e ca mi s-a blocat cydia si nu mai merge

| valentino52 a răspuns:

Da-i restore la telefon si eu am facut tampenia asta cand aveam Iphone 4 si telefonul o luase razna, se misca mult mai prost, a inceput sa vibreze un minut in continuu odata si nu se mai aprindea, cu greu l-am aprins si dupa cateva zile nici nu mai mergea Siriportul ala rusesc. E o tampenie care iti va virusa si ingreuna telefonul. Acum am 4s dar sincer cred ca primele 2, 3 saptamani m-am jucat cu Siri, de cateva luni il tin inchis e complet nefolositor si nici nu mai are factorul acela "wow" de care radeam cu prietenii incercand sa-i punem tot felul de intrebari prin luna aprilie.

| caian explică:

Valentino si eu am avut 4s da s-a spart așa mă rog. Eu chiar am nevoie de Siri deoarece il folosesc la volan si la alte lucruri.