| AlexandraDaria2015 a întrebat:

Buna,deci cand am conectat cablul usb la telefon si calculator, mi-a aparut ceva cu hardware.am dat pe prima optiune,apoi am dat pe next la toate,doar ca la ultimul pas,imi spune sa merg inapoi si sa aleg alta optiune, sau nu stiu ce... vreau doar sa-mi trimit niste melodii pe telefon.ma poate ajuta cineva cu aceasta problema? funda :X big grin

3 răspunsuri:
| Geoツ a răspuns:

Cand iti apare doar o inchizi, nu afecteaza cu nimic. Apoi iti trimiti melodiile pe telefon si gata. happy

| AlexandraDaria2015 explică:

Am uitat sa mentionez ca am telefonul Nokia c5-03 big grin

| AlexandraDaria2015 explică:

Imi apare:expertul faciliteaza instalarea de produse software pentru Nokia c5-03.daca hardware-ul este insotit de un cd sau de o discheta de instalare, inserati-le acum.
ce anume sa efectueze expertul?
1.instalare automate a produsului software(recomandat)
2.instalare dintr-o lista sau o amplasare specificata.(complex)

daca dau pe prima optiune imi spune ca experul cauta apoi imi apare :imposibil de instalat acest hardware.hardware-ul nu s-a instalat deoarece expertul nu a gasit produsul software necesar. faceti click inapoi daca detineti un mediu de instalare, cum ar fi un cd-rom, sau daca cunoasteti amplasarea produsului software.
daca dau pe cealalta optiune, imi apar iar doua optiuni: se cauta cel mai potrivit driver in aceste amplasari.
fara cautare.alege driverul pentru instalare.ce trebuie sa fac?