| lolandrutzza199 a întrebat:

Deci imi expira abonamentul si nu stiu ce smartphone sa imi iau. Vreau unul super nu prea mare si nici prea mic, sa mearga bine si sa nu fie scump. P.S. sunt pe cosmote si am abonament COSMOTE Free S (24luni).

5 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Asta:

http://www.cosmote.ro/ro/mobile.aspx?ns=-10000&cid=21212

e mai bun decat Samsung Galaxy SII plus

| stlucian a răspuns (pentru stlucian):

P.S.
Allview p5 quad, de ce?
-Camera la fel de buna ca cea de pe S2
-Difuzor care se aude bine
-Cu procesorul quad-core sistemul de operare se misca bine(fara lag ca la celelalte modele)
-Ruleaza multe jocuri foarte bine
-Ecran mare de 4.5
-Sa nu uitam ca e dual-sim(iti cumperi un telefon sa vorbesti la el, ca d-aia se numeste telefon)
-O baterie exceptionala (tine in in jur de 2 zile). Cu : ascultat muzica in jur de 2 ore, vorbit-o ora jumate, 2-3 ore jocuri, il mai lasi, facebook, mai scrii cate un mesaj. Asa ajungi la 2 zile lejer.
Deci daca ar fi sa aleg intre cele doua telefoane, as alege Allview p5 quad datorita procesorului quad-core, difuzorului puternic, dual-sim si nu in ultimul rand, bateria care e super.
P.S. Daca chiar vrei un Samsung galaxy s2, iti recomand sa iti iei Samsung galaxy s2(nu plus) deoarece procesorul de pe s2 plus este mai slab si se blocheaza frecvent.

| SorinTudor a răspuns:

Un Samsung Galaxy SII plus happy

| SorinTudor a răspuns:

Acuma depinde ce abonament ai si cu care abonament vrei sa-l reinoiesti. Abonamentele de la Cosmote au preturi destul de ok, eu mi-as lua abonamentul FREE L

| Vasile_Razvan_1998 a răspuns:

Tea-s sfatui sa iti iei Orange hiro nu are un pret scump.500 lei