| ClaudiuTicu a întrebat:

Buna dimineata! Am comandat si eu un telefon Orange online de pe site, daca ma razgandesc pot sa renunt la abonament in 15 zile lucratoare? ( de la aplicare). Vreau un raspuns cat mai repede. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Deci tu doresti sa renunti sau sa faci achizitia, pentru ca daca renunti inainte de termen si iti pastrezi achizitia se plateste o taxa. Acuma cand renunti si telefonul iti vine prin curier, fie refuzi comanda curierului fie in termenul de pe cointract trebuie sa te duci cu sediul telefonul la cel mai apropiat sediu Orange sa-l returnezi. Ei o sa zica ca nu se poate tu le arati contractul si faci o cerere.

5 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Da,poti sa renunti la abonamentul Orange in 15 zile lucratoare de la aplicare.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Da intr-adevar in 15 zile lucratoare de la aplicare poti sa renunti la noua oferta. In monetul in care ai dat comanda online aceasta pleaca catre tine.

| ClaudiuTicu explică (pentru MeConstantine):

MeConstantine... dar spune-mi detaliile te rog frumos. Pot sa renunt la abonament? Abonamentul e nou..si termen de 15 zile lucratoare cum sa procedez?

| ClaudiuTicu explică (pentru MeConstantine):

Multumesc am inteles.

| MeConstantine a răspuns (pentru ClaudiuTicu):

Buna,
Deci tu doresti sa renunti sau sa faci achizitia, pentru ca daca renunti inainte de termen si iti pastrezi achizitia se plateste o taxa. Acuma cand renunti si telefonul iti vine prin curier, fie refuzi comanda curierului fie in termenul de pe cointract trebuie sa te duci cu sediul telefonul la cel mai apropiat sediu Orange sa-l returnezi. Ei o sa zica ca nu se poate tu le arati contractul si faci o cerere.

| Dita_Madalin_1996 a răspuns:

Depinde cand ai creat acest abonament ...Suna la relati cu clienti si spune-le