De ce sa primesti inapoi, ceea ce deja ai cumparat?
Este absolut normal sa ti se retraga 4 euro, odata ce tu singur ai cumparat si activat o anumita optiune pe telefon.
Uite asa inveti sa nu mai cumperi nimic cu telefonul ca platesti tot!
O cunostinta de a mea a patit ceva similar, el consumase deja 3, 5 euro credit din cei 5-6 pe care i-a bagat pe cartela, vorbise aici cu un operator Orange, dupa care i-a explicat intreg procesul si cartela i-a fost reincarcata cu aceeasi suma sau cu cati mai trebuiau pana la suma initiala.
De asta intreb...pe site ul lor n am gasit nimic care sa duca in directia asta, dar apreciez timpul tau acordat pentru a raspune!
De ce nu-l intrebi pe cunostinta aceia care ti-a spus ca el a primit credit inapoi, pe ce site sau unde a sunat el, sa faci si tu la fel?
Eu nu am auzit pana azi sa primeasca cineva credit inapoi, dupa ce i-a cheltuit singur, cumparand alte aplicatii.
Exact pe TPU a fost ajutat de un operator Orange, din acest motiv intreb aici.
Nu cred ca am mentionat mai sus,, aplicatii,, doar optiuni.
Imi pare rau, dar pe TPU nu avem operatori Orange!
In ce priveste mentiunea ca ai accesat o optiune, inseamna ca ai acceptat sa cumperi un modul dintr-o aplicatie, care se poate numii si "optiune".
Ma rog, astepta pana dimineata, cand se trezesc romanii, poate te poate ajuta cineva.
PS Eu sunt "tura de noapte" pe TPU, fiindca sunt din emisfera sudica, unde-i zi deja, de aceea sunt online acum
Iti multumesc oricum pentru timpul acordat!
Numai bine!