| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața!

Este adevărat că telefoanele cu Android cele cu difuzoare stereo sunt mai bune la sunet decât iPhone care au difuzoare stereo? Un prieten are iPhone 12 Pro Max și un alt prieten are Samsung Galaxy S21 Fe 5G și am auzit cum se aud amândouă. Samsung este top la sunet fată de iPhone 12 Pro Max.

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și care-i întrebarea?
Sau faci doar o afirmație?

| Wr3nch a răspuns:

Cine asculta la difuzor cand ai casti?

| RoCkKiD a răspuns:

Mie nu imi pare ca exista vreo diferenta relevanta, oricum mai departe de 1-2m de ele toate se aud prost. Cu exceptia celor extrem de ieftine, cam toate se aud la fel, singura diferenta e la volum,, unele nu au volumul foarte mare dar din nou, e suficient pentru tik tok/Youtube.

| Mda01 a răspuns:

Nu sunt diferențe semnificative care să te facă să alegi un anumit model după acest criteriu.Este adevărat că Samsung a mai lucrat la sunet de la S9 încoace și au făcut o treabă foarte bună, dar niciodată nu o să poți scoate un sunet bun de pe un telefon comparabil cu o boxă, din cauza dimensiunilor foarte mici pe care le au telefoanele.

| NLS a răspuns:

Am auzit S20FE, S21, S22 Ultra, iPhone 12 și 13 Pro Max, si niciunul nu strălucește la sunet. Am testat insa doar cu YouTube și Spotify.

Nu contează ca au difuzoare stereo, conteaza exact ce difuzoare, ce suprafață are efectiv difuzorul (din cate am vazut, iPhone urile au cel mai mare difuzor), si ce amplificator.

Bula
| Bula a răspuns:

Difuzoarele incorporate NICIODATA nu au calitatea unora exterioara sau din casti!
Ele sunt doar de control si sunetul auzit depinde doar de cutia telefonului, dar mai ales de locul si pozitia unde asezat.
Sunetul este diferit daca tii telefonul in mana, in aer sau asezat pe o masa sau in fata mobilierului /peretelui.

Daca vrei sa asculti tare, foloseste difuzoare (exterioare, de calculator), cu mufa adaptoare (3 la 2)!