Da! Eu l-am dat exemplu pe unchiul meu ca-i in Bucuresti. Dar si la noi in Salonta merge 3G. Doar 2G nu mai merge.
E vorba despre frecvența rețelei dezvoltată de digi până acum, în benzile de 2100 și 2600 Mhz. Ceilalti foloseau doar GSM 850 / 1800 / 1900
Digi merge doar în rețelele 3-5G. Telefoanele de generație mai veche (cu butoane, cum le spui tu), nu pot să opereze decât cel mult în standard 2.5G.
Atât de simplu.
Ata de simplul ala nu-l inteleg eu!
Am cartela de la Orange cu 4G si, culmea, merge in telefonul meu stravechi. Un Philips cu clapeta.
Si DIGI avea retea 5G cand inca abia apareau telefoanele mobile?
Nu cred ca asta e explicatia. Sau nici tu nu stii. Sau stii dar nu vrei sa spui si ne prostesti cu simplul ala.
Orange are licență pentru toate tipurile de rețea, de aia merge.
Digi luase inițial doar 3G. Ulterior, a investit și în generațiile mai noi, 4, respectiv 5G. Evident că nu aveau cum să aibă ei 5G când încă nu exista nici măcar standardul.
Mai nou, așa cum arată și @Bubico, Digi a renunțat și la 3G.
Deci da, chiar e simplu. Poate nu știu eu să explic, dar asta-i altă poveste.
Fals. Unchiul meu are 94 ani, sta in Bucuresti si are telefon 3 G ca nu se pricepe la cele cu touchscreen. Nici nu l-a dat afara!
Ciudat! N-am stiut asta. Unchiul meu sta in Sectorul 3, pe langa Megaimage Dudesti.
E vorba de cartele DIGI.
Merge la unchiul tau in telefon 3G? Ca sa insist la ei.
Multumesc.
Mergeeeeee. Multumesc.
Acum vad eu dupa 3 luni ce zice.
Multumesc si eu pentru apreciere!
Da! Eu l-am dat exemplu pe unchiul meu ca-i in Bucuresti. Dar si la noi in Salonta merge 3G. Doar 2G nu mai merge.