Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 13 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! Am o intrebare: De ce nu merge internetul pe cartela de digi in Austria? Menționez: Roamingul este activat și mesajeria si vocea funcționeaza. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Data trimit mesaje cuiva din altă țară prin iMessage mă taxează?
15 pro sau 14 pro max si de ce?
Cat dureaza o precomanda la eMAG? Am dat precomanda de iphone 16 pro pe 4 și statusul a rămas la comanda plasată, știe cineva cât durează?
Buna ziua! Am o problemă cu cei de la Digi când vine vorba de semnalul de pe telefon Acum câteva zile aveam semnal full, fiindcă eu sunt din oraș nu aveam probleme când venea vorba de semnal,...? (mai mult)
Hey TPU. Păreri despre telefoanele Honor? Vreau doar de la cei care au acest telefon. Până acum am avut doar Samsung.
Cum transferi toate datele(poze, documente) de pe Samsung pe Iphone?
Salut… Aseara mi- am pus tel la incarcat de la 20% si pana la 80% si uitasem de el si l- am pus la ora 9 si m- am trezit la 00:00 noaptea desi incarcatorul e fast charger si s- a incarcat 100% credeti...? (mai mult)
Va salut, am un Samsung s20fe si nu mai am semnal deloc pe el, imi citeste cartela dar tot nu am semnall. O remediere
Am Un Galaxy S10+ ...Ascultam Muzica in casti telefonul era pe Wifi si a trecut singur pe Mod Avion.Ce inseamna asta? A-ti patit?
Vreau sa îmi cumpăr un telefon Iphone 14 dar nu știu cum se procedează cu contul de Icloud, am avut doar Samsung pana acum dar as vrea sa trec la iphone. Care este mai bun Iphone 14 sau Samsung...? (mai mult)
Salut, am resetat din fabrica galacxy S21 si cand s-o aprins ecranul apare lacat sus stanga si nu functioneaza deloc, adica este blocat. Puteti sa-mi dati un raspuns, va multumesc.
Buna TPU. Vrea sa imi cumpar un iphone 15 si m- am uitat pe mai multe situri. Pe foarte multe situri era pretul de 3500 - 3600 lei, pe eMAG altex, flanco, astea mai consacrate costa 4050, acum as...? (mai mult)
Va dau un voucher de 50€ pentru Vodafone, intrebarea mea este ce veti face cu acesta, ce va veti lua? CB8N32Y7
Vreau sa-mi cumpăr un iPhone 14 512gb, second-hand doar ca are 83% la sănătatea bateriei si ma gândeam sa o schimb pentru ca am si un voucher de 50% reducere, ce ziceți, ce parere aveți?
Cei care ați schimbat bateria la iPhone stiti un loc in Craiova unde schimbă baterii originale la un iPhone 14 pro max si cam cat costa?
Salut, mi- am luat acum un iphone 14 si as vrea sa imi ramana backupul conversatilor de pe wahatsap de pe emailul pe care il aveam pe android si nu stiu cum sa fac ca sa nu pierd toate conversațiile,...? (mai mult)
Bună ziua! Cum fac sa nu îmi mai apara sa adaug codul pin la sim 2?
Cum pot recupera o cartela cu număr dezactivată? A intrat în perioada de gratie și ulterior s-a dezactivat, nu mai pot sa o folosesc.
Buna ziua, am luat ieri un iphone 13 nou din altex am chitanță am tot, si mi- am pus o parola gen condul de acces la telefon si am zis ca nu l folosesc acum il schimb mai incl si am pus unu care l ...? (mai mult)
Buna ziua am un iphone 11 si de cateva luni cand ma suna cineva nu mi apare persoana care ma suna imi apare apelant necunoscut si chiar nu inteleg ce se intampla ca nu am umblat in setarii si doresc sa...? (mai mult)
Bună TPU! M- a sunat azi un număr și era un bărbat care ma înjura.I- am închis telefonul și când am sunat înapoi, mi- a răspuns o doamna în vârstă, fără legătură cu cel care m- a sunat....? (mai mult)
Am un telefon Samsung a15. Am adăugat mai multe persoane de contact în agendă. Am șters o persoană din agendă. Dar când vreau să scriu un sms și accesez agenda îmi apare din nou persoana ...? (mai mult)
Salut! Am un iphone 14, cand este pe modul general si primesc apel suna, se aude 2- 3 secunde melodia apoi sunetul dispare desi nu a inchis apelul apare ca pe silentios. Nu stiu cum pot rezolva sunetul...? (mai mult)
Buna TPU, Telefonul meu a fost furat si nu stiu ce sa fac. Am fost la Bucuresti zilele astea si in ultima zi am realizat ca telefonul meu a fost furat, am putut sa l localizez si a fost dus la un amanet...? (mai mult)
Bună ziua! Vă rog dacă ma puteți ajuta, Telefonul Nokia clasic la apasare deschidere, ecranul afiseaza permanent NOKIA și tastatura pâlpâie puțin și se inchide. Alimentat la incarcator face ...? (mai mult)
Salut, știe careva cum pot schimba sunetul de notificare la yahoo mail(m- ai exact sa pun ce vreau eu), pe- un telefon Samsung A53 cu android 14....Am incercat toate modalitățile dar pe yahoo mail ...? (mai mult)
Bună seara, va rog cum pot șterge un nr de la watap care e blocat și nu mai e în memoria telefonului?
Salut TPU! Păreri /recomandări de telefoane second hand de unde pot achiziționa și modelele Samsung recomandate. Mulțumesc!
Salutări! Aș avea nevoie de un eSIM cu internet nelimitat în Europa, până acum am folosit "Yesim" cu 75€ pe luna, internet nelimitat in toată Europa. Aș vrea ceva la fel fără acele limitări,...? (mai mult)
Salut, mi- am achiziționat un iPhone xr, știu că mulți zic că nu merita dar îmi plăcea și era accesibil pentru mine. As vrea sa am grija de bateria lui, cum ar trebui sa procedez? Să îl...? (mai mult)
Buna! Am un iphone 14 cumparat anul acesta in mai, sanatatea bateriei a inceput sa scada foarte mult de cand am instalat ios 18, a ajuns deja la 94 si nu stiu ce sa fac sa opresc asta avand in vedere...? (mai mult)
Hei! Telefoanele care au 2TB sunt bune?
Salutare, ceva recomandări între Samsung S24 fe și Huawei 70 pura simplu? Vreau sa achiziționez unu din ele. Diferențe între ele la camera/performante sunt? Mulțumesc dau funda.
Bună! Am iPhone și pot să firmez din setări, dar ce pot face să se audă ce vorbim, de exemplu un apel, pe omtv, discord, Instagram
Salut, o sa îmi iau un iPhone xr de pe flip cu bateria de 100% la sănătate, cam cate ore m-ar tine bateria dacă m-aș juca în jur de o ora maxim 2 brawl stars?
Am iPhone ul asta de un an si pana acum o saptamana nu mi-a scăzut starea la baterie, prima data am avut 99 dupa am vazut ca e 96 si acum 94 ma puteti ajuta adica ar putea fi ceva bug?
Telefoanele pentru piese sunt bune? Adica merge aproape ca un telefon normal?
Salut, am un poco x3 pro și vreau sa ii schimb bateria, știți cumva de unde pot achiziționa una și să fie și bună, că am văzut că se mai dau și țepe online.
Salut Cum pun la aplicația Wizz Air pe limba romana? Am cautat peste tot și nu am găsit. Mersi
Va salut! Aveti idee de vreo aplicatie/program sau persoane care se pricep și ma pot ajuta cu următorul lucru? Aș dori să- i fac soției un telefon cadou, mai exact ultimul tip de iphone, dar ...? (mai mult)
Salut. Cum o pacalesc pe prietena mea ca nu imi mai merge aplicatia Tik Tok pe telefonul meu Samsung S9 Plus? Dar de fiecare data cand facem un clip pe Tik Tok bateria telefonului meu se descarca foarte...? (mai mult)
Am o problema la un iPhone 12 simplu. Am schimbat bateria și după ce l- am încărcat a început sa se închidă singur chiar dacă aveam baterie și pierdeam și 1- 2 procente la baterie l- am dus din...? (mai mult)
Știe cineva cum pot recupera pozele șterse de pe iPhone, e urgent va rog
Bună tuturor, am un telefon de vânzare iPhone 15 nou aproape nefolosit din luna martie 2024 America (sim virtual abonament )dacă este cineva interesat îmi puteți lăsa aici un mesaj, vă...? (mai mult)
Salut Care aplicație (mai buna) pentru telefon o pot folosi în locul lui Yahoo Mail? Pe Android eventual Mersi
Mi- am făcut backup în iCloud la pozele de pe telefon și aș vrea să șterg o parte din pozele de pe telefon pentru ca nu mai am mult spatiu. Cum să fac să le șterg doar de pe telefon și să îmi...? (mai mult)
Buna TPU! Ce Samsung Galaxy poate fi compatibil cu Motorola moto e40?
Buna! Am facet cont Apple copilului dar intra tot cu al meu! Cum pot face! Dacă intru să schimb emailul îmi spune ca deja e utilizat ms!
Știe cineva cum as putea cere o reofertare la Vodafone? De 3 săptămâni tot aștept sa ma sune pentru acest lucru și nimic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
AcnaibSomlab întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Florazul15 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!