Bună, am iPhone 15 și sunetul tastaturii se ajustează la volumul telefonului, acum se aude acum nu se mai aude, ce trebuie activat, dezactivat ca sunetul tastaturii să rămână constantă?
Salut,vreau niște sfaturi, de unde pot sa îmi iau un iPhone 12 sau 13 în rate ieftin, gen să nu dau avans foarte mult când îl iau?
Hey TPU. Păreri despre Motorola G85? Vreau să îi cumpăr mamei un nou Smartphone. Şi nu ştiu ce să aleg dintre Samsung A35 sau un Motorola. Păreri?
Buna! Cum pot scurta durata alarmei pe iphone? Daca nu sunt in apropiere ca sa opresc, suna ca nebuna cate 10 minute!
Am iphone 11 pro si se incalzeste destul de tare chiar daca sta doar pe tik tok am 100% sanatate la baterie si imi scade cate 2 procente, nu mereu.
Stie cineva cat pot lua pe un iphone 16 la amanet? Telefonul pe ecran si spate nu are nimic, dar am scapat telefonul si rama e zgariata pe 3 colturi
Salutare am și eu o întrebare zilele trecute meam spart telefonul a sărit ecranul cu totul însă telefonul funcționează încă există vreo aplicație pe PC cu care as putea sa scot pozele si ce ...? (mai mult)
Buna TPU! Urmeaza sa imi iau telefon am inteles ca bateria sa tina mai mult e de preferat de cateva ori la inceput sa descarci telefonul pana la 0% si dupa il incarci pana la 100% si tot asa de cateva...? (mai mult)
Vine telefonul Nokia C22 Cu Husă în Cutie, dacă îl iau de pe Altex.ro?, că vrea Bunicamea să îl cumpere.
Salut TPU Vă rog să mă ajutați am descarcat de pe magazin play aplicatia Fast text messages si cand am deschis aplicatia mi- a aparut mesajul ca aplicatia vrea sa trimita sms la 1280 nu am dat accept...? (mai mult)
Salut am si eu o problema vreau sa recuperez niste fisiere foarte importante de pe un telefon vechi Samsung a10 a105fn, cum pot face acest nu booteaza si intra in odin mode. ideea e ca am nevoie de acele...? (mai mult)
Salut am un iPhone 11 și am sănătatea de 92 eu sunt foarte mulțumit de telefon dar am o întrebare Uneori am treabă și îl mai las la încărcat când mai am 40- 50 la sută îmi afectează cu ceva...? (mai mult)
Buna ziua. Ce rețea de telefonie poate oferi cartele 2G pentru un smartwatch pentru copil?
Cum pot debloca bootloaderul? Am Xiaomi HyperOS pe Redmi Note 13 pro plus. Vreau să fac root deoarece pot seta benzile de internet pe cea mai rapidă bandă. Este greu?
Buna seara, detin un Samsung s24 Ultra si nu inteleg de ce, dar toate aplicatiile merg sacadate ca si cum rata de improspatare a ecranului ar fi la 60 Hz, dar este setata pe adaptabila, adica la 120...? (mai mult)
Salutare, O intrebare Eu am un numar de telefon Romanesc 07...De Orange Si am oferta de 6 Euro care iti da Si multe minute in afara tari In UE mai exact pot suna si in alte tari Exact ca la noi Dar sun...? (mai mult)
Salut. De ce nu pot băga număr de telefon pe contul xiaomi. Ms fundă
Bună seara. Am abonament de Olanda, iar eu sunt în românia acum. Am fost până la bulgari, iar la abonament s- a schimbat țara din românia în Bulgaria. Și nu mai pot folosi cartela nici apeluri...? (mai mult)
Mi am luat un Samsung a55 de curând și cand intru sa fac poza se vad niște pete pe margine deși camera este curata, dar cand fac poza nu se mai vad petele, se vad doar înainte sa fac poza
Hei TPU! aveti un telefon care e bun la toate(calitatea camerei e super si la jocuri merge brici etc) si l ati recomanda? ( nu iphone) si sa nu fie foarte vechi el sau procesorul
Bună, vreau sa cumpăr un telefon 14promax de 3500 lei de la un tip care a are un abonament pe un fost tel 14promax care spune ca l a pierdut și firma i- a dat altul dar pana venit si a luat 16 iar...? (mai mult)
Buna seara! Vreau să îmi iau Iphone XS. După părerea voastră, merită? Cam cât timp ține telefonul până se strică, deoarece nu vreau să îl schimb prea des și îmi place modelul acesta.
Iphone 16 sau s24? Ce ati alege? Totusi minse par cam mici ecranele
Primesc apeluri de la numere necunoscute, nu găsesc date despre ele pe internet (de obicei verific pe internet să văd dacă spune lumea despre nr respectiv dacă e scam sau nu) și nu apare neapărat...? (mai mult)
Este kesh.ro sigur?
Salutare tuturor, am un xiaomi redmi 13c, l am scăpat in wc și l am scos, doar ca acum nu mai merge camera spate și nu are nici un defect estetic, camera fata merge dar dau sa schimb pe cea din ...? (mai mult)
Buna seara! Detin un Huawei P30 si astazi de 2 ori mi s- a blocat dintr o data telefonul si s- a inchis, a 2a oara când s- a intamplat asta imi zice ca a intampinat dispozitivul meu o eroare si a intrat...? (mai mult)
Salut TPU cum pot debloca bootloader la telefon? Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G. Hyperos. Ms fundă.
Bună! Am și eu o problema la un telefon xiaomi, nu mai am sunet și îmi apare o notificare de la sistemul android '' detectat accesoriu audio analogic. Dispozitivul conectat nu este compatibil cu telefonul....? (mai mult)
Salutare TPU! Am un iphone 13 pro max si as vrea sa stiu cum dau ocupat cand ma suna cineva, atentie, nu sa- l dau pe silent si sa sune in continuare! Cum fac sa dau ocupat celui care ma apeleaza? Dau...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma portez de la Orange la digi mobile dar am o problema ca eu cheltuiesc foarte mult net in jur la 300- 400GB.La digi din cate am citit la ei pe site am internet nelimitat dar cu o limita...? (mai mult)
Este 2025 aproape, ce telefon sa cumpar dintre iPhone 13 si iPhone 12 pro? Si motivul de ce, va rog
Buna! Am un iPhone 15 de aproape 5 luni, iar sănătatea bateriei a scăzut la 99% și nu îl încarc decât până la 80% in mod normal rar până la 100% de utilizat mult nu prea îl folosesc așa ...? (mai mult)
Salut, am un google pixel 6 pro, un pic cam zgariat rcranul, as dori sa îmi i-au altul dar nu stiu daca Samsung a55 sau xiaomi redmi note 13 pro. Sau ce alt model ar fi bun pana in 3000lei
Eu sunt pe abonament Vodafone și vreau să sun să primesc factura telekom pe abonamentul Vodafone.
Bună.Vă rog să-mi spună cineva cum sun de pe cartela Vodafone pe telekom. Vreau să aflu factura de abonament Telekom și nu știu cum aflu.
Buna..as vrea un sfat. Nu mai prea am memorie in tel, adica am iphone si m- am gandit sa fac in icloud ca cica si unele aplicatii care depun memorie se pune in icloud sau google foto… Ce credeti? ...? (mai mult)
Salut, in ultimul timp telefonul meu Samsung S9+ cateodata se incinge cand umblu pe el si bateria se descarca repede, oare de ce?
Ce tipuri de telefoane sunt mai rezistente la cazaturi intre Huawei, Samsung, iphone?
Salut, imi iau de pe olx un iphone XR cu sanatate parca cu 83/82 si o zis ca ii da reset de fata cu mine, trebuie sa fiu atent la ceva cand ii dà reset?
Dupa ce schimbi bateria unui iphone functioneaza bine?
Bună! Am o curiozitate, ce ar însemna dacă poți suna pe cineva de pe o aplicatie(insta, whatsapp spre exemplu) dar de pe numarul de telefon nu sună, ci spune "clientul apelat nu poate fi...? (mai mult)
Buna ziua. Ce model de iPhone îmi recomandați? începând cu 11 ✋✋✋
Cum să obțin codul de adeziune? Banca Unicredit Italia.
Bună! Un stick USB, prevazut cu doua capete (din care unul poate intra in telefon), poate fi folosit pentru extragerea pozelor si filmuletelor din memoria stik- ului? Am primit pozele și filmulețele...? (mai mult)
Salut, am un cont de instragram, oare se poate sa schimb parola la email de pe Instagram? Am contul de instragram dar am uitat parola la email și nu mai nici numarul.
Salut, cum pot debloca un telefon Nokia 6303ci că sa meargă cu SIM Digi și îmi cere un cod de restricție?
Salut, caut un joc vechi de pe telefoanele Nokia1. Ești un omuleţ cu ceva pе сар. 2. Cărămizi cad din cer, iar dacă te ating, pierzi. 3. Jocul era pe telefoanele vechi cu butoane.
Salut! Știe cineva cum pot sa opresc editarea AI la SamsungS24Ultra la fotografie normala de 200M? E enervanta, am oprit acel hdr din setările galeriei, din setările camerei optimizarea inteligenta,...? (mai mult)
Salutare. Intenționez să cumpăr o placă video RTX 3080ti in 2 sap. Problema este ca eu in configurația mea actuala am o placa de baza z390 aorus ultra. Aveți idee dacă funcționează aceasta placa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Costinnicusor2296 întreabă:
WallzRUp întreabă:
PowerKoko întreabă:
MistarGoGu întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?