Ok da ios e mai rapid dar asta pentru ca e facut doar pe Apple androidul e pentru Motorola Samsung LG Huawei Sony si tot asa e greu sa adaptezi un anumit sistem de operare la toate telefoanele si sa mearga perfect oricum iti spun sigur ca te vei bucura mai mult d eun s2 decat de un 4s si asta cel mai mult datorita ecranului, oricum e mai bine sa iti iei unul dar decat sa iti iei 4s nu poti sa iti iei Samsung galaxy s3 oricum tu alegi asta a fost doar opinia mea sper ca te-am ajutat
Am avut S2 si am 4s. Te sfatiesc sa-ti iei 4s. E mult mai performant si sistemul de operare IOS este de 100x mai bun dacat andriod.Cel mai mult mi-a placut ca nu se plocheaza ca S2. Mie mi se bloca din chestii aiurea.
Asta-i parerea mea, dar daca te referi la pret S2 e mai bun. E mult mai ieftin.
Salut! Nu pot sa contest ca iOS nu este bun..scriu mesaje pe el la fel de bine ca pe o tastatura fizica! Dar.99% Din aplicatii costa ..Asta consider eu un dezavantaj.Dar daca ai bani de 4S, probabil ai bani de aplicatii...
Depinde pentru ce urmeaza sa il folosesti... daca il folosesti mai mult pentru multimedia, jocuri, filme, internet e mai bun s2 deoarece are un ecran mare(4, 3 inch).
4s are un sistem de operare foarte bun, care e putin peste androidul s2-ului,o camera putin mai buna si o calitate a materialelor din care este facut net superioara s2-ului.
Alegerea e a ta
anonim_4396 întreabă:
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: