| thesuspect961 a întrebat:

Buna fratilor.Am cumparat acum un an un s7 edge,totul mege ok, dar am o problema tot facea un zgomot ciudat cand il agit(il miscam in sus si in jos farte repede) si mi-am dat seama ca zgomotul respectiv vine de la camera.E normal sa faca asa?(si stiu ca solutia ar fi sa nu il mai agit laughing)))))))) dar vreau sa stiu daca ii normal sa faca asa, camera functioneaza perfect)

Răspuns Câştigător
| elena97890 a răspuns:

Am avut si eu s7 edge si la fel facea, recent am achizitionat s8 si face acelasi zgomot la camera, am avut si alte telefoane Samsung si toate au avut acest "defect", probabil e de la modul cum asambleaza telefonul, iar utilizatorul sa nu aiba nicio vina. Am observat ca si alte modele de telefoane au aceasta problema sa stai calm ca nu ai nicio vina

2 răspunsuri:
| Xaya a răspuns:

Daca nu au trecut 30 de zile il poti returna, daca l-ai luat la mana a2a... De altfel daca l-ai cumparat de pe eMAG, altex etc ai evident o garantie, nu stiu daca asta e vreun defect pe care il au toate modelele sau doar telefonul tau, dar daca e doar al tau poti oricand sa il duci si ti-l repara (doar daca te deranjeaza si vrei sa scapi de treaba aia)

Eu zic mai bine sa stai cuminte si sa nu mai scuturi telefonul ca poate strici ceva prin el de la atata zgaltaialalaughing

| Felixcjo a răspuns:

Este foarte posibil ca ceva de la camera, sticla spre exemplu, sa aiba joc. Iti poti incerca norocul si sa-l returnezi, in termen de 30 de zile daca te deranjeaza problema foarte tare.