Xiaomi Mi 8 SE are cele mai multe avantaje din lista asta.Hai sa le luam pe rand
Allview X5 PRO -Allview face numai telefoane de proasta calitate, in privinta flash-ingului este vai de steaua lui deci daca vei vrea sa-mi modifici vreodata ROM-ul sau sa iei altul i-ati ado ca Allview este praf pe partea asta.
HUawei P20 Lite - Are un design foarte frumos, componente bune si pret rezonabil, are review-uri pozitive am avut ocazia sa-l incerc si eu si chiar este un telefon foarte ok.In schimb la flash-ing nici el nu sta prea bine.
Xiaomi MI 8 SE - Este un telefon extraordinar de frumos dupa parerea mea, vine cu MIUI 10 bazat pe Android 8.1 OREO deci cu astfel de ROM vei avea parte de niste performante extraordinare si camera foarte buna, DAR am uitat sa mentionez ca si P20 Lite are o camera foarte buna. Pe partea de flash-ing Xiaomi o duce probabil cel mai bine, dar din ce am vazut pe net MI 8 fiind un flagship nu prea sunt ROM-uri disponibile pentru el, DAR la ce ROM ruleaza ai cam tot ce iti trebuie nu vad ce ai mai putea modifica la el
Deci eu m-as duce Mi 8 SE, dar ti-am zis cate ceva despre fiecare telefon in parte
AlexBosssteaua întreabă: