| spunemi a întrebat:

happy
ieri mi-am cumparat un telefon Allvieu cu tach. Mi-am pus o parola cu model ( etc.) si azi cand am vrut sa umblu si eu pe el ca orice om, cand am dat sa il deblochez am observat ca tach-ul nu functiona pe o parte. Ieri si azi ceva mai devreme a mers si pe paretea aceea, dar acum nu mai vrea. Si nu mai pot nici sa il deblochez ca modelul se continua si pe partea respectiva. Decei. Ce sa fac sa il repar acasa, fara sa dau milioane pri service-uri. Va rog sa respundeti repede. multumesc

Răspuns Câştigător
| LePotato a răspuns:

Daca zici ca abia l-ai cumparat, il duci la garantie si nu te costa nimic

| spunemi explică (pentru LePotato):

M-am gandit si eu la varianta aceasta, dar am uitat sa mentionez mai sus ca eu azi am plecat de acasa si mi -am pus telefonul in buzunarul hainei. cand l-am scos _ surpriza_ era croit. Daca imi scapa mai ziceam, dar in buzunar langa un ruj e prea de tot. Probabil ca de aceea nu mai merge. Totusi inainte am avut unul de o marca mai proasta caruia i-am facut ecranul croituri peste croituri si tot mergea. Oricum multumesc! Craciun fericit!

| LePotato a răspuns (pentru spunemi):

Craciun fericit!

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Ce e ala Allvieu? Ce e ala tach?
Nici pe ce ai dat banii nu stii?

| spunemi explică (pentru K0sti):

Si tu nici in ziua de Craciun nu poti fi mai dragut? Ce sa zic am gresit doua cuvinte... vai mare tragedie. Apropo Craciun fericit!

| K0sti a răspuns (pentru spunemi):

Sunt dragut atunci cand te respecti si ne respecti! Craciun Fericit!