Am si eu Nokia lumia 520 in primul rand nici eu nu stiam sa iau jocuri trebuie sa fi intr-un loc cu internet sau sa ai internet dupa sa intri pe situ de pe care vrei sa iti iei jocuri si dupa iti va arata cont Nokia sa ti-l faci si sa zici ca ai peste 18 ani ca dupa o sa trebuiasca sa il restartezi.Cu melodiile trebuie sa ti le trimita cineva prin bluetooth sau sa le cumper si nu poti sa iti pui melodii ca ton de apel nu merge trebuie sa cumper melodia ca sa mearga. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Stiu ca pentru jocuri sa le descarc trebuie sa am net, eu sunt la abonament si daca descarc jocuri fac cost? sau e mai bine daca ma conectez la routeru meu de acasa si descarc jocuri?
Da trebuie decat sa ai conexiune la internet si dupa urmezi pasi pe care ti-am dat si jocuri pe telefon ai luat Funda?
Funda
Te vei invata, doar ce l-ai cumparat, iti recomand sa folosesti un cablu USB si sa bagi muzica si jocuri de pe calculator in telefon.
P.S. jocurile pentru telefoane trebuie sa fie in format.jar/.jad (java game), poti sa le descarci de aici: http://java.mob.org/
Iti recomand sa le descarci in format.jar
Jocurile le descarci de pe market(xbox)
iar melodiile le descarci pe calculator si le pui pe telefon prin programul zune.