In mare, S10 (ambele), comparativ cu S9, au camere mai bune, sunt putin mai usoare si au procesoare cu o generatie mai nou ca sunt de anul asta.
Diferentele intre S10 si S10e sunt destul de mici, in principiu, S10e e putin mai mic, nu are camera ultrawide si bateria putin mai mica.
Acum, avand in vedere ca ai pus intrebarea asta e clar ca specificatiile nu-s relevante pentru tine si ca n-o sa folosesti toata puterea dispozitivului asa ca te scatuiesc sa-l iei pe cel mai ieftin sau chiar unul din seria A.
Eu am S10.Prietena mea are S10e. Camera nu se compara. S10e e gen un S9 varianta imbunatatita. Eu sunt foarte multumita de alegerea facuta si am trecut de la iphone pe Samsung si nu-mi pare rau. Nu mi s-a blocat niciodata, iar prietenei mele i-a cam facut figuri ca acum vrea sa treaca la iphone din nou. Daca e sa alegi as merge de S10 chiar daca costa un pic mai mult.
Nu am vorbit la plurar, am vorbit gen 《cu dumneavoastra》pentru ca mi s-a parut ca asa mi te-ai adresat. Eu am recomandat ca s10 fiind mai bun. Nu am pus-o sa il cumpere. Ea stie de ce are nevoie si pentru ce. Nu trebuie sa ne dea noua explicatii. Ea asa a intrebat daca este vreo diferenta. Eu i-am spus din experienta. Ca pana la urma isi ia iphone sau Samsung sau huaweii nu e treaba mea. Repede sare lumea sa comenteze. Asa suntem noi romanii. Nu e bine nimic
Nu m-ai suparat. Nu e vorba de suparare aici. Si am zis asa suntem noi romani incluzandu-ma si pe mine. Adica trebuie sa recunosti ca asa suntem noi ca natie...nimic nu e bine) Deci stai linistit, nu am raspuns fiind suparata sau ofticata. Oricum, cand citim comentariile astea peste vreo 5 ani o sa radem un pic asa.
In mare pe langa o camera mai bunicia, si un procesor nu cu mult mai puternic, specificatile nu sunt cine stie ce doar ca singura chestie care difera intre cele 2 tip-uri sunt preturile,
anonim_4396 întreabă: