Daca stai mereu pe el, dacă stai mai puțin, tine doua zile.
Corect. Depinde mult de taskurile utilizatorului.
Salut! Nu îți recomand acest telefon în 2023. Pentru că nu ai cerut, nu voi intra în amănunte să îți enumăr motivele de ce nu merită, așa că mă voi lega doar de baterie. Bateria este ok pentru un utilizator mediu. Dacă intenționezi să îl cumperi, nu lua unul cu sănătatea bateriei sub 95%.
Vreau să îmi cumpăr eu, de ce nu merita? 2 la mana nu suntem toți milionari sa ne permitem cele mai noi iPhone uri
Motivele pentru care nu merită:
1. Nu mai are foarte multe update-uri software
2. Ecran cu rată de refresh de 60hz
3. Tot despre ecran, are o rezoluție foarte mică
4. Pozele nu sunt cele mai reușite, deoarece telefonul tinde să bage un oversharp din ăla agresiv pe fiecare poză
5. Până și varianta de 64gb este destul de scumpă, prețul nu se justifică, înțeleg că este iPhone dar, totuși, 64gb...
Cât despre partea cu milionarii, nu a spus nimeni că trebuie să îți cumperi cel mai nou iPhone, există alternative mult mai bune chiar din tabăra Android, care bat la fund acest telefon din 2019 și au prețuri mult mai rezonabile. Dar dacă tu chiar vrei să intri în ecosistemul Apple și nu ai nimic de obiectat asupra acestor puncte contra enumerate de mine, go for it. Eu doar am spus că nu merită, nu că tu nu îl poți cumpăra.
Salut! Nici eu nu sunt vreun "tocilar obsedat de tehnologie", dar lucrez de mult timp cu telefoane și am băgat câteva chestii la cap. 60hz este rata de reîmprospătare a ecranului. Cu cât este mai mare, cu atât ecranul se mișcă mai lin. Dacă nu te interesează detaliile tehnice, multă baftă. Cumpără-ți telefonul dorit.
Adrian_Rosca_2000 întreabă: