Bună,întrebare pentru utilizatori de Huawei P8 lite sau/și alien surface (folie de protecție ).
Face poze bune?
Dacă stai pe faceboook, Instagram, Messenger cât ţine bateria?
Cartela de Digi este acceptată?
Și despre foliile de la alien surface dacă folosiţi sau folosește un prieten. sunt bune? Se potrivesc cum trebuie pe telefon? Merită să iei folie pentru faţă-spate-laterale sau doar folie pentru faţă?
Fundă.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
P10 lite nu e identic deloc ca celelalte. Eu am P10 lite, mai pune 300-400 lei si sa iti iei P10 lite, e mai perfomant si are specificatii excelente. Camera foto e super, nu e ca cea de pe P9 lite.
Imi place cum arata Huawei p8 lite, are o prietena si am vazut cat de mare ar fi (ma intereseaza sa il pot tine cu o mana ) dar am niste intrebari si eu am cerut doar niste raspunsuri la cateva intrebari nu alte telefoane, daca ma poti ajuta cu asta te rog sa raspunzi la acele intrebari daca nu, iti multumesc ca ai incercat
Te pot ajuta. Dar P8 lite nu cam face poze bune, e vechi. P9 lite sau P9 leica, P10 lite sunt de recomandat. Cartela mica trebuie la Huawei. Nu stiu daca are Digi cartele mici si daca le vinde. Nu uita ca cartela de Digi nu e buna, pica rau semnalul in timp ce vorbesti cu cineva. Cartela mica " Orange" ti-ar trebui, cat despre folii, nu stiu daca is bune. Cand iti iei un telefon nou, telefonul are o folie sau 2 folii pe ecran, in rest daca iti iei o husa din piele, originala la 60 lei, tip cover smart, eu in locul tau as astepta putin si sa imi achizitionez P10 lite, o husa noua pentru el, la 1300 lei, cu 32 gb, 3 gb ram, full hd si tot ce are, e misto telefonul, asta am si eu P10 lite blue. Il am deja de 1 sapt jumate. P8 lite nu are rost sa iti iei, e destul de vechi. Ma rog, tu stii.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.141.201.29) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro