| LiviuTPU99 a întrebat:

Buna,iPhone 3GS are ceva jocuri preinstalate in el? Jocuri full ma refer.Si programe gen instagram si din astea n'are stau f prost cu documentarea la iPhone 3GS plz help Fundoiu!-+

12 răspunsuri:
| Anonim0100 a răspuns:

Frate,nu te lua dupa nimeni. iPhone-ul e iPhone, poti deschide 50 de aplicati ca el nu se blocheaza, eh incearca asta la android sa vezi lag..2.iOS e foarte bun arata fenomenal-poti lua jocuri crackui-te adica de pe appstore e un telefon super!

| LiviuTPU99 explică (pentru Anonim0100):

Detalii mane am avut iPhone 4s, asta are jocuri in el, crede-ma stiu cat de bun e iphonu dar ce programe si jocuri am bagate deja in el, nu as vrea sa mai dau bani pe jocuri/programe.el fiind mai vechi nu cred ca mai merge crackui-te sau alea full gratis cum le-o zice

| Anonim0100 a răspuns (pentru LiviuTPU99):

Jocuri ca: sppedcar, toata gama angry birds, temple run, talks tom, oricum a primit update la ios5 deci ce va merge pe 4, 4s merge mai mult ca sigur si pe 3gd poate putin mai greu dar merge.

| LiviuTPU99 explică (pentru Anonim0100):

Si fruit ninja?

| Anonim0100 a răspuns (pentru LiviuTPU99):

Da,daca avem in vedere ca jocul ala merge pe telefoane-le care nu au, macar android sau iOS, tu nu crezi ca-o sa mearga pe 3gs? Stai fara griji, o sa-ti mearga super bine!

| TestPetrut a răspuns:

Nare ici o app in el jocuri sai instagram plu e vechi iphonu 3gs mai bine un mini 2 sau un galaxy acewinking

| LiviuTPU99 explică (pentru TestPetrut):

Am 300 de lei disponibili, am cheltuit pe anteriorul telefon 700 de euro si acum am zis sa iau unul second-hand nu vreau cine stie ce bun...

| TestPetrut a răspuns (pentru LiviuTPU99):

Hmm sa caut ceva

| alexandru04 a răspuns:

Intri pe appstore si dai la jocuri free si ai foarte multe..eu detin un Iphone 3Gs..este un tel perfect..nu se compara cu alt tel. orice spunea lumea. Iphone este Iphone

| SpYn a răspuns:

Iti recomand Samsung galaxy s sau Samsung galaxy ace pentru ca acelea au angry birds season, need for speed h. pursiut. Si eu am avut iphone 3GS si ii foarte naspa...nici un joc nu are pe el.Samsung galaxy este mult mai bun ca iphone 3gs fundoi?laughing

| LiviuTPU99 explică (pentru SpYn):

Stiu mane da n-am acum bani am doar 300 lei...