Buna!
Pai...nici unul dintre noi nu are vreo experienta personala, fiindca acest telefon nu a fost inca lansat!
Totusi, pe baza specificatiilor pot spune ca este un telefon cu un raport calitate/pret bun, spre deosebire de raportul EXCELENT al celorlalte telefoane Allview!
Chiar nu poti sa mai gasesti multe androiduri la 330Ron!
Nu exceleaza la unele categorii...
Avantaje :
Ecran mare (3.5")
OS (Android 2.3)
CPU (CortexA9 1Ghz)
Memorie interna (512MB - majoritatea telefoanelor entry-entry-range au 150MB)
Camera Frontala (360p)
Inregistrare Video (480P @25FPS)
Bluetooth (v4.0)
Viteza Internet (7. 2Mbps)
Dezavantaje :
Gros (12.2mm)
Rezolutie (165PPi)
GPU (SGX531)
RAM (256MB)
Camera (2MP)
Baterie
Este putin ..ciudat, nu ti se pare? Adica..sunt telefoane care nu au camera frontala cand au camera principala de 5MP! Acesta sa aiba camera frontala, cu una principala de 2MP? Ma rog.
Eu daca as fi in locul tau, as mai strange bani si mi-as lua un telefon mai scump, dar mai bun!
Succes; Sper ca te-am putut ajuta!
Da ai dreptate dar nu cred ca ma dezavantajeaza grosimea. fata HTC desir e mult mai subtire.rezolutia mi s-a parut buna gpu(scuze dar nu prea stiu ce inseamna sper sa ma ajuti) ram nu prea conteaza daca am card iar cat despre camera nu cred ca e un dezavantaj atat de mare.ms ca me-ai raspuns la intrebare
Salut iarasi!
Aaaa...defapt, HTC Desire are 11.9mm, nu 12.2 ..nu prea te pricepi.
Rezolutie - nu, nu este buna..are o densitate de pixeli de 165 / inch, nu este buna. DELOC
RAM - Mdea..chiar nu te pricepi RAMul nu este memoria interna! RAMul este memoria ocupata de catre aplicatii care ruleaza, de catre sistem de operare..nu am chef sa iti explic, documenteaza-te! SD Card SLOT are, ca orice telefon.
GPUul nu este bun - Ai incredere in mine, este un GPU (Placa video) vechi.
Camera - pai. daca nu o folosesti DELOC, nu poti spune ca este un dezavantaj.Dar cred ca o sa o folosesti!
Salut! Este un telefon foarte bun, o camera extraordinara ( ti-o garantez), merg jocuri foarte solicitante pe el etc.
Uite un review la el :
http://www.youtube.com/watch?v=OB6RfFG-Ar0
Sper ca te-am ajutat.
Aammm.Da, se refera la Allview P4ALL, nu ALLDro
EEhh na' Am crezut ca a prescurtat
Allview e doar de reclama! se lauda ca stie sa faca dar in realitate e un nimic.NU RECOMAND ALLVIEW.si eu am cumparat o tableta de la ei dar mai bine aruncam bani in foc! Daca e buget mic iti recomand Samsung dar daca e un buget ridicat iti recomand cu toata increderea APPLE
Daca oi fi instalat multe aplicatii intr-o zi, ai omorat-o prea mult nu ma mir de ce n-a tinut...
Allview fac niste telefoane/tablete foarte bune, dar deeehh nu le fac pentru cine nu stie...
Pai practic si pe persoana fizica si eu am tableta Allview alldro speed eco si merge mai mult de cat bine