| AnaDamaris a întrebat:

Locuiesc in Germania de 3 ani acum o luna am vrut sa-mi scot un telefon la amonament, am fost la Vodafone si au zis ca nu pot face pe numele meu.
Ieri am primit un plic cu contul meu din care au fost trasi 84 de euro de cei de la Vodafone.
Cum pot dovedii ca nu am luat telefonul?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Adică la firma Vodafone din România? Sau in Germania.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai luat de la ei orice serviciu sau aparat, asta se face pe baza unui contract care se semneaza de reprezentantul Vodafone si cumparator, deci si cu tine, in 2 exemplare.
Poti cere sa verifice semnatura ta de pe exemplarul lor de contract, pentru confruntare.
La nevoie, daca esti sigur, poti actiona in justitie, solicitand expertiza grafologica (dar care costa sute de euro, pe care trebuie sa le suporti intai tu, recuperand cheltuielile la incheierea definitiva al actiunii, peste cativa ani.

| mihai69 a răspuns:

Nu trebuie să dovedeşti nimic; trebuie să mergi imediat la bancâ şi să le spui să anuleze plata către Vdf. O să-ți spună ei toate detaliile.

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Atunci când faci un abonament, semnezi un contract. Mergi la Vodafon și verifică semnătura din contract sau solicită să-ți trimită contractul semnat prin fax.