| DiabolikLovers11 a întrebat:

Bună, m-a sunat cineva cu număr, am sunat înapoi si m-a luat la misto, banuiesc pe cineva(îs mai multe chestii). Faza e în felul următor, știti ceva aplicații ca sa aflu de unde s-a efectuat apelul? Mai exact din ce loc.( nu vreau sa apelez la politie deloc).

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista aplicatii minune, cel putin nu pentru noi civilii

| Adbbmsh a răspuns:

Nu exista vreo aplicatie sigura sau precisa ori reala care sa-ti arate acest lucru. Imi pare rau sa te informez, daca consideri aceasta farsa un motiv de hartuire poti apela cu incredere si la un organ orasenesc.

| Încăunanonim a răspuns:

Pe mine m-a deranjat cineva de curând. Suna cu privat şi suna cu intenția clară de a deranja(la şcoală, în timpul orelor si după ora 0). Mi-am instalat o aplicatie numita Truecaller, care mi-a identificat numerele. Ulterior, când am primit un apel de pe un număr pe care nu-l aveam în agendă, aplicația asta mi-a afişat şi numele persoanei cu care vorbisem(o cunoştință care îsi schimbase numărul). Sau dacă nu merge aşa, încearcă LocateA, e o aplicație care, dacă îi introduci un minim de date despre un telefon, îți poate arăta locația lui, cu aproximație sau îți poate spune dacă e în mișcare. Nu te astepta să primești coordonate geografice, asta e "privilegiul" oferit de aplicatiile militare. laughing La mine a mers, dar eu am încercat o singură dată, din curiozitate, aşa că nu am prea multă experiență cu aplicația asta.
Altceva nu ştiu ce să-ți recomand. Sper să te ajute.