| Ririru a întrebat:

Buna happy

M-am gandit sa-mi achizitonez un telefon nou, ma gandeam la un Iphone, dar un prieten mi-a spus ca e naspa, pentru ca platesti tot la el (aplicatii and etc), eu nu prea stiu care-i treaba cu Iphoneurile astea laughing, am avut toata viata doar Samsunguri, imi puteti da niste detalii? Despre conturi, plati, etc? happy Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| ingerasul1612 a răspuns:

Buna! Si eu am avut numai Samsunguri pana acum doua luni si atunci mi-am luat Iphone. Intr-adevar, sunt unele aplicatii care costa, dar nu vei avea nevoie de ele. Aplicatiile "de baza" (Facebook, Instagram, etc) nu costa. Eu cred ca un Iphone e mult mai bun decat un Samsung, dar e alegerea ta. Ar trebui sa-ti iei de la inceput unul care are multa memorie (64GB sau 128 GB), chiar daca costa un pic mai mult, pentru ca memoria se consuma cam repede.

| OnePiece a răspuns:

IPhone nu merita cumparat daca esti din Europa de Est.

Ramai mai bine la Samsung, sau treci pe ceva chinezesc.

| Parmalat a răspuns:

Am un iPhone 6s cam de 1 an si jumatate si l-am luat pentru ca am vrut ca totul sa mearga smooth pe el, sa am acces la toate aplicatiile si sa nu stau sa ma trezesc cu bug-uri sau cu probleme de sistem.

Si bineinteles l-am mai luat pentru ca e iPhone si... e iPhone, intelegi tu laughing

Prima concluzie e ca are destule probleme fata de banii pe care i-am platit pe el (900$): spatiul de stocare se umple cu prostii care nu pot fi sterse decat foarte greu, bateria e slaba si daca il tii in frig (pe timp de iarna) deja la 50% se inchide telefonul.

Aplicatiile de baza (essentials gen Facebook, Whatsapp) sunt gratuite. E adevarat ca pentru orice altceva platesti daca vrei sa fie de calitate, dar exista si o gramada de chestii gratuite.

La activarea telefonului iti faci un cont unde iti adaugi si detaliile de la cardul bancar. Orice plata se face de pe cardul ala si o confirmi cu parola de la cont.

Ca aspect - e foarte bine finisat, inclusiv senzatia pe care ti-o da cand umbli prin el. E peste Samsung din punctul asta de vedere.

Si e foarte usor sa-ti gasesti accesorii la el. I-am pus o husa de piele Karl Lagerfeld si acum arata foarte misto si imbracat laughing Inainte avea o husa normala si ii cam lua din farmec...

Daca esti o persoana mai fashionista, ia-ti iPhone. Daca te intereseaza doar partea tehnica - mergi pe Samsung sau alte modele cu specificatii tehnice bune si care sunt mai ieftine.

| nikoletabukidefer a răspuns:

Mai bine nu iei iphone, acum sunt mai faine telefoanele chinezesti, costa de 3 ori mai putin ca Samsung/iphone si merg la fel de bine

| untilizatorunic a răspuns:

Pai sunt aplicatii care si pe Android se cumpara, asa si pe ios, 90% aplicatii sunt gratis, ca si pe Android, filmele, muzica va trebui sa le cumperi, sau sa le pui gratis de pe calculator, pe Android nu ii tot asa? tot filmele, muzica se cumpara

| readytofly a răspuns:

Eu am un Samsung Galaxy 7 Edge care a costat 3000. Prietena are un iPhone 6S plus care a costat 4500. Samsungul e mai subtire, are rezolutie mai buna, camera mai buna, baterie mai buna. Concluzia o poti trage singura happy

| iulianolaru99 a răspuns:

Sincer iti spun, iphone-urile sunt cele mai nasoale telefoane. Dupa parerea mea, Samsung S2 e de 10 ori mai bun decat orice iphonelaughing)Deci daca vrei sa il iei si sa il tii doar pentru Facebook, messenger, whatsapp si snap...e alegerea talaughing

| mont a răspuns:

Nu e chiar asa, am zeci de aplicatii pe iphone fara sa fi dat vreun leu pe ele. Sunt destule gratuite in in appstore.