Ia de la eMag cu incredere. "Foaia aia de hartie" de care zici are o copie electronica in contul tau pe net. Factura, de asemenea. In acesta situatie nimeni nu-i poate insela si sa stii ca stampila nu mai este obligatorie: http://www.avocatnet.ro/......ntele.html
Eu, acum, mi-am cumparat de la ei un Allview P6 Energy. Nici nu m-am uitat in cutia la acte. Stiu ca sunt pe net si le pot folosi oricand cu incredere. Chiar am avut o problema cu un monitor de la ei. S-a rezolvat asa de corect ca le-am si trimis un e-mail de multumire.
Îți recomand să cumperi de la eMAG și ce.ro pentru că sunt de încredere și îti vor oferi garanție, iar dacă nu-ți convine îl poți returna în 30 de zile.
Cel mai bine cumperi un telefon second hand, deoarece este de 2-3 ori mai bun si la un buget mai redus, ex: Huawei Ascend P6 nou e aprox. 1200 lei, iar second e aprox. 500 lei. Dar ai grija sa nu aibe nici o defectiune, eventual te duci la un service cu omul respectiv sa vezi daca are probleme. Bafta!
Iti recomand sa cumperi de la eMAG, eu numai de acolo cumpar..cand un produs se strica ei vin iti iau produsul, il duc si il repara si ti-l aduc inapoi si nu trebuie sa platesti nimic