Doar cei de la Orange sau de la anumita retea au acces la toate datele, dar fara politie nu se poate rezolva findca este confidential, de ce nu stiu, dar stiu ca asa sunt regulile...
N-ai cum afla. Numai prin sesizare la Politie. Dar daca tu excluzi varianta asta (oare de ce?), chiar nu cred ca ai vreo șansă de-a afla.
Iți dau un sfat. Lasă telefonul închis peste noapte, nu raspunde la numere private ori la numere necunoscute. Eu asa aș proceda... Aș evita. Până la urmă, "răuvoitorul" se va plictisi de la atâta ignorare pe care i-o..."servești".
Asteapta vreun telefon important noaptea? daca nu, atunci sa inchida telefonul si dupa o vreme nu or sa mai suna pentru ca or sa stie ca e telefonul inchis
Aceste numere nu pot fi identificate in reteaua noastra; identificarea abonatilor in reteaua Orange se face prin intermediul cartelei SIM, pe baza unui cod numeric unic asociat fiecarei cartele.
Regret inconvenientele pe care le intampini, insa Orange Romania nu poate interveni in astfel de situatii si, din pacate, nu putem impune restrictionari in ceea ce priveste utilizarea serviciilor Orange de catre alti clienti.
In situatia mentionata de tine, iti recomand sa adresezi o sesizare Politiei Romane, singura institutie abilitata sa desfasoare investigatii in astfel de situatii.
De asemenea, unele modele de telefoane permit o setare de restrictionare a unui apel, la nivelul functiilor telefonului utilizat. Poti verifica setarile telefonului consultand cartea tehnica a acestuia sau prin apel la 484 (apel gratuit de pe un numar Orange).
O zi buna,
Orange Helpers
Http://www.opiniatimisoarei.ro/......14/11/2011
Aici sunt mai multe informatii... la mine a mers si l-am aflat pe unul care ma sacaia mereu
Nu se poate detecta altfel, fara ca politia sa ceara operatorului sa puna numarul de telefon sub sub urmarire pentru a se afla numarul respectiv.Si totusi, de ce as raspunde unui apel cu numar privat?!
Daca ai astepta un apel din strainatate, care de multe ori iti apare cu apelant neidentificat, nu ai raspunde?
Sunt moduri de aflare al numarului, dar daca il afla, ce face?
Daca nu are nimic de ascuns, sa mearga la politie. Amenintarile telefonice se pot sanctiona penal. Se considera hartuire.
Poti apela chiar la Orage, adica te duci la un magazin Orage din orasul tau, preferabil locul unde achiti factura, si le spui ca vrei sa afli numarul apelantului respectiv. Mai exista si un program pentru telefon care face ca numarul privat sa apara, dar nu stiu de unde il poti lua. Cel mai bine intrebi la Orage
Cu aceasta problema, in cel mai rau caz, daca nu vrei sa apelezi la politie, incearca sa apelezi la Orange. Ei sunt cei care iti pot spune mai multe in legatura cu acel numar. Bineinteles, daca vor. Daca nu, din pacate tot politia ramane ultima si cea mai buna modalitate.
Ca si sfat prietenesc: nu va lasati abordati de o amenintare.
AlexMaftei2001 întreabă: