Nu stiu cum o fi iOS pe termen lung, dar la primul contact, parca e ceva mediocru. As prefera un telefon cu o maneta, in loc de Iphone.
Androidul mi se pare mult mai indemanos, pe mine ma enerveaza telefoanele cu putine butoane permanente (back/options/home/power).
Plus ca unele chestii nu au aplicatie pentru iOS, cum ar fi diagnozele bluetooth pentru masini.
Salut, da merita.Eu am trecut de la Android la IOS de 2 ani și îți pot spune ca sunt foarte mulțumit.Nu m-as mai întoarce la Android pentru nimic. Îmi place mult sistemul IOS care e lejer și ușor de folosit. Nu stau sa caut ca la Android in setări pana înnebunesc. Sa nu mai vorbim de pozele făcute cu un iPhone. Și muzica nu i neaparat sa o cumperi, eu o descarc. Sunt destule aplicații pentru muzica. Recomand cu incredere.
Ca are acces la cam multe de pe telefon dar cel mai nașpa chestie e ca am auzit ca Apple te spionează și trimite către firma din USA tot despre tine...
Stai liniștit. Ii doar un asistent vocal. ȘI setezi in telefon la ce vrei sa aibă acces. La contacte, microfon. Mie chiar îmi place Siri. Dacă mai ai întrebări trimite-mi mesaj și îți răspund cu plăcere.
Este mult mai bun Android, și este mai popular. IOS este plictisitor.
NadyPorahy întreabă:
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: