| Crisk a întrebat:

Buna. Mi-a dat o matusa telefonul ei caci a uitat parola. Problema e ca cine a facut email nu mai stie emailul si l-am resetat dar sus arata un lacat. Trebuie sa pun parola sau emailul. Știe cineva cum as putea rezolva problema? Nu are cum să își amintească emailul căci e făcut de pe un Nr care nu-l mai are și persoana respectiva i-a zis datele da nu mai știe nimic. E batrinica doamna.

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Singura solutie este sa resoftezi telefonul softul, dar vei pierde tot din el se vor sterge automat odata cu resoftarea, tu roaga i pe cei care il resofteaza sa i ti salveze daca se mai poate tot ce era in telefon.

| Crisk explică (pentru CristiDinBucuresti):

Știi cumva cum? nu are nevoie de date că nr de telefon le găsește... Am închis tel și l-am resetat. Adică tinand apăsat pe butonul de închidere și pe volum. Știi altfel

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Crisk):

Nu asa il resoftezi, il duci la un servis reparatii telefoane resoftari decodari si ei il vor face.

Bula
| Bula a răspuns:

Il duci la un service. Poate la mai multi, pana gasesti rezolvarea.

| Crackman a răspuns:

Dacă telefonul este Android ii faci o resetare din fabrica forțată și aia este.
Scoți totul din el înainte de asta

| doctorandus a răspuns (pentru Crackman):

Nu merge intotdeauna. Contul de Google folosit anterior este salvat intr-o partitie speciala, care nu se sterge.

| Crackman a răspuns (pentru doctorandus):

Poate sa încerce

| Alverto a răspuns:

Nu mai ai ce sa faci. Creează alt cont

| doctorandus a răspuns (pentru Alverto):

Probabil e cu protectie anti-furt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este Samsung? Daca era logata pe contul de Samsung nu mai ai ce sa ii faci. Eventual mai exista programe pentru calculator ca sa incerci sa scoti parola
https://toolbox.iskysoft.com/android-unlock/unlock-android-using-pc.html

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Salutare! big grin Nu ai ce face. Verișoara mea și-a uitat parola de blocare a ecranului, din câte îmi amintesc și i l-a făcut la service. happy Sfatul meu, este să îl duci la un service, poate îl pot debloca cei de acolo. happy Răspuns câștigator? big grin