| dannys a întrebat:

Buna.Mi-am cumparat de curand o cartela sim si de cand am activat-o primesc telefoane si mesaje zilnic,(cu ce faci draga, de ce nu raspunzi, ce faci Larisa etc) Eu nu sunt Larisa.Nu cunoaste nimeni numarul asta nou.Intrebarea mea:Este posibil sa fi nimerit tocmai un nr de tel schimbat de exemplu si pe fostii sau prietenii fetei ca presupun ca e fata(Larisa) acum sa o caute? Sau mai ciudat sa fie nr pus pe vreun site de martimoniale sa nu zic alte site-uri deocheate.Ce pot face in situatia asta?

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cauta numarul tau pe Google, Facebook, olx si publi24, sa vezi daca sunt anunturi cu el. Daca sunt, le poti raporta, specifici ca iti apartine acel numar.

| dannys explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc.L am cautat si nu l am gasit dar am raspuns la un apel si i am cerut lui ala detalii si m i-a spus ca numarul meu este pe un site cu "matrimoniale" si i am cerut link-ul si asa este.Anuntul este pe site din 2015.Acum unde pot face raport? La reteaua de telefonie sau sa merg maine la shopul de unde am luat cartela sim?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru dannys):

Pe site-ul respectiv, ca sa fie sters.

| lpavel a răspuns:

Blochezi nr-ul respectiv sau suni la acel nr si clarifici situatia!

| dannys explică (pentru lpavel):

Nu este numai un numar m-au sunat azi de 5 ori diferite numere de tel.

| lpavel a răspuns (pentru dannys):

Pai atunci arunca acea cartela si ia-ti alta, devreme ce ai luat-o recent nu cred ca pierzi numere importante daca il schimbi...