| YouLostMe a întrebat:

Mi-am cumparat un telefon nou, Samsung Galaxy Ace, imi poate spune cineva cum pot instala facebook si whatssap?

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Pai intra pe MagazinPlay(GooglePlay). Probabil ai aplicatia pe desktop. Cand intri pe ea, dai la lupa aceea din coltul sus-dreapta, si scrii acolo Facebook. probabil o sa iti arate acolo primul rezultat, aplicatia mobila pentru facebook. intri pe ea, si o sa iti arate un chenar albastru pe care scrie Download/Descarcati. dai pe el, si dai descarcati iar. cand ti se va downloada, iti va aparea in meniu. Dar vezi ca, pentru a intra pe GooglePlay, trebuie sa ai internetul deschis!
Sper ca te-am ajutat, si succes!

| YouLostMe explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Si cum fac cu whatssap-ul? il am deja sau cum?

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru YouLostMe):

Salut! nu laughing ti-am dat exemplu cu Facebook-ul..la fel faci si cu WhatsAppul! Succes!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt aplicatii pe care trebuie sa le instalezi din Magazin Play.Din telefonul tau.Atentie trebuie sa dispui de ceva mb.

| JASMYNA88 a răspuns:

Vezi ca trebuie sa ai google sau store sau magazin play sau ceva asemanator, intra acolo si cauta la cele gratuite, de acolo iti vei gasi si jocuri, teme, aplicatii, etc. si simplu selectezi download si instaleaza. e simplu, doar trebuie sa intrii acolo.

| enax a răspuns:

Sau daca nu itra pe internet si le iei de pe mobile9.com, acolo sunt si aplicatii jocuri s.a. nu te chinui cu telefonul, va fi mai simplu asa