Eu cred ca pretul este corect deoacece numai sa-l deschida sa vada ce are costa 100 lei fara sa-l repare, apoi mai adauga reparatia!
Acum pretul poate varia de la un service la altul dar in general astea sunt preturile! Deci stai calma, nu ai fost prostita!
Nu era nevoie sa il deschida ca sa isi dea seama ca e mufa. Mufa aia costa citiva lei. 100 RON pentru operatia asta era destul, mai da-o naibii de treaba! Pai daca era de schimbat ecranul si placa de baza, sa zicem, l-ar fi costat cit 3 telefoane noi.
Pai nu l-a deschis. S-au uitat doar la mufa și a zis că asta e problema. Deci nu trebuia să îl desfacă.
Nu conteaza ca telefonul costa 2 lei! Operatia lor e aceeasi! Dupa spusele tale cu cat telefonul e mai scump cu atat e si reparatia mai scumpa... in parte asa e dar numai daca trebuie sa cumpere ceva pentru acel telefon, in rest, reparatia e la acelasi pret indiferent ca telefonul a costat 10000 sau 300 lei! Ei calculeaza timpul muncit cu telefonul + ceva adaugiri, nu calculeaza dupa pretul telefonului! De aceea se spune ca telefoanele ieftine nu merita reparate!
Nu conteaza daca l-a putut evalua fara sa-l deschida, asta a fost norocul lui, nu al tau! Daca mergi la un notar sa-i pui o intrebare legat de un caz, iti va cere 200-300 lei sa-ti raspunda si inca nu ti-a preluat cazul... asa si aici: in primul rand platesti profesia apoi munca depusa!
Pai depinde de operatie si mai ales de telefon. La unele e mai usor de schimbat portul ala USB, la altele trebuie sa il desfaci cu totul, sa scoti ecran, baterie, placa de baza...
Si degeaba. Încarcă acum dar se mai oprește uneori. Trebuie sa il pun naibii într-o poziție ca sa încarce si se descarcă mai repede. Era ieri 28 la suta, cand m-am uitat in 2 min era 17, apoi l-am pus la încărcat si in timp ce încărca, procentul scădea vizibil: 15, 14, 13... s-a facut 1 apoi si l-am închis. L-am lăsat in cele din urmă sa se încarce si acum e ok. Totusi la fel, trebuie sa il pun intr-o poziție ca sa încarce altfel degeaba conectez cablul de alimentare. Fratele meu zice ca mi-au furat bateria. Naiba stie...
Pai probabil ca o fi fost SI portul, SI bateria cu probleme...
Înainte sa il duc la reparat se descarca destul de greu.
Depinde de foarte multi factori. Da-i un factory reset si instaleaza un minimum-minimorum de aplicatii, tot ce poti folosi din browser, foloseste din browser. Facebook si WhatsApp, de exemplu, consuma cu nemiluita.