| BlueButterfly97 a întrebat:

Mi s-a stricat încărcătorul original de Huawei, nu mai încarcă decât într-o anumită poziție, firul este răsucit. Am luat un alt cablu usb, nu e original dar am păstrat partea pe care o bag în priză? Risc să stric mufa sau bateria? Am înțeles că e important să fie originală partea aia de o bag în priză.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Firul n-are treaba in situatia ta. Nu strici nimic, si incarcatorul ala e atat de puternic incat eu il folosesc sa incarc si laptopul cu el.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se incarca oricum. Amperajul trebuie sa fie acelasi sau apropiat. Huawei nu este I-phone.

| BlueButterfly97 explică (pentru darrio2007):

Mă refer la mufă, dacă se strică nefiind încărcătorul original că uneori se oprește din încărcat și reia iar, cred că nu face bine atingerea. Clar că se încarcă, voiam să știu dacă nu afectează în timp.

| Sonia822 a răspuns:

Da, partea aia originala are microfon care inregistreaza ambientalwinking

| Anca32 a răspuns:

Ca sa încarci un tel Huawei merge și încărcătorul de la Samsung pentru ca au același mufă. În situația prezentata de tine nu ai cum strica nici mufă nici bateria ca nu are nici o treaba ca nu e încărcătorul lui neapărat

| BlueButterfly97 explică (pentru Anca32):

laughing Samsung nu are aceeași mufă cu Huawei, cel puțin nu cu Huawei p20 lite.