| Haarpidk a întrebat:

Recent mi-am cumpărat un telefon nou, S9 plus. Mi-au spus unele persoane ca trebuie sa pun telefonul de 3 ori la încărcat timp de 12 ore pentru ca ar fi prima încercare.
Stiu ca înainte se folosea această metodă, acum se mai folosește? Mai este cazul?
Fundă!
Mulțumesc happy

Răspuns Câştigător
| sarahmaria97 a răspuns:

Nu e cazul, stai linistit, doar sa nu il fortezi prea tare din prima, i-al usor laughing am avut si am numai S-uri si sunt cele mai bune telefoane si cele mai inteligente si tine bateria foarte mult!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai este cazul sa se faca asta de mult timp. Cine ti-a spus asta habar n-are.

| sierra1 a răspuns:

NU - nu face asta, suprasoliciți inutil bateria. Cine ti-a recomandat asta e cu vreo 20 de ani in urmă cu informațiile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Trebuie insa sa nu-l descarci sub 20% si sa nu-l incarci peste 80%

| Illuminati2016 a răspuns:

Cand telefonul ajunge la 100 scoate-l, si nu il lasa sa ajunga la 0 de prea multe ori ca altfel strici bateria. funda?

| suntserios a răspuns (pentru Illuminati2016):

Funda pentru ce? Ca I ai zis ceva total inutil? Telefoanele noi sunt suficient de inteligente incat sa nu mai aiba nevoie de griji din astra speciale

| TheRealFantasy a răspuns (pentru suntserios):

Ba au nevoie, doar ca nu de asa de multe ca inainte; nu cand se incarca la 100% fiindca da, se opresc singure din alimentat, dar tot trebuie sa ai grija la ciclurile de incarcare.
Nu e indicat 0-100%, de preferat ar fi sa il incarci cand scade bateria dar nu ajunge sub un sfert si sa nu il incarci complet (ideal 35-85%).
Dar intr-adevar, nu merita funda. happy