| HDR10 a întrebat:

Se merita sa mai cumperi Iphone 3G in vremurile astea?
Argumentati.

Răspuns Câştigător
| caltialaura123 a răspuns:

Nu nu merita. pentru ca... te-ai uitat la el? si colegul de la mine din clasa si-a cumparat un iphone 3G si in maxim 1 saptamana se bloca, se inchidea singur.eu ti-as recomanda un galaxy s 3.cum am si eu! laughing))))))))))))))

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Depinde de nivelul fitelor pe care le ai.

| HDR10 explică (pentru neutrino):

Nu e vorba de fite, am gasit o oferta buna!

| neutrino a răspuns (pentru HDR10):

Ok, dar ce faci cu el, mergi la plimbare prin cartier?

Răspuns utilizator avertizat
| Λndrei a răspuns:

Nu se mai merită să dai banii pe un iPhone 3G pentru că...e vechi, simplu. Nici nu cred că Apple mai oferă suport software pentru el. Probabil, ai putea să-l cumperi și să îl îngropi în grădină în ceva ce ar putea să fie păstrat iar pe vremea lui iPhone 2000 când stră-stră-stră-...-nepoții tăi o să-l găsească, va putea fi vândut la un preț bun.
Zic și eu, nu de alta... laughing
Deci ce zici, merită investiția?

| StefanChriss a răspuns:

Nu, pentru ca e tehnologie depasita complet. Chiar si Ip 4 nu prea mai are rost. Daca vrei neaparat Iphone, ia-ti de la 4S incolo, desi eu te-as indruma spre Galaxy S3 sau Note 2.

| ombladon112 a răspuns:

Mai bine iti cumperi un 5C sau 5S

Il gasesti la un pret mic pana vineri 27 iunie la eMAG

http://bit.ly/RevolutiaEMAG

| PentruCaAutomobile a răspuns:

NU! Pun pariu ca vrei sa ti-l iei doar pentru ca e "iPhone". Am un coleg care are iPhone 4 (care in mod evident e mai bun ca 3G) si ii merge sacadat, nici jocurile care pe telefoanele mai micute cu android nu ii merg bine, are 10-15 FPS-uri. Rezolutia e foarte mica, design nesatisfacator, camera... (daca se poate numi asa, si probabil stii la ce ma refer din moment ce vrei sa ti-l iei laughing)

| HDR10 explică (pentru PentruCaAutomobile):

Ok! Deci mai bine imi iau Trend Plus laughing

| NuStiuNimica a răspuns:

Mai bine ati cumperi Samsung s3

| mihaitza30012 a răspuns:

Nu, cel mai nou ios pentru iphone 3G este 4.1 cred, oricum e 4 si acum nu mai merg aplicații pe ios 4, si el merge foarte încet, daca nu ai bani de un iphone din magazin, i-ati ceva cu android

Întrebări similare