Nu nu merita. pentru ca... te-ai uitat la el? si colegul de la mine din clasa si-a cumparat un iphone 3G si in maxim 1 saptamana se bloca, se inchidea singur.eu ti-as recomanda un galaxy s 3.cum am si eu! ))))))))))))))
Nu se mai merită să dai banii pe un iPhone 3G pentru că...e vechi, simplu. Nici nu cred că Apple mai oferă suport software pentru el. Probabil, ai putea să-l cumperi și să îl îngropi în grădină în ceva ce ar putea să fie păstrat iar pe vremea lui iPhone 2000 când stră-stră-stră-...-nepoții tăi o să-l găsească, va putea fi vândut la un preț bun.
Zic și eu, nu de alta...
Deci ce zici, merită investiția?
Nu, pentru ca e tehnologie depasita complet. Chiar si Ip 4 nu prea mai are rost. Daca vrei neaparat Iphone, ia-ti de la 4S incolo, desi eu te-as indruma spre Galaxy S3 sau Note 2.
Mai bine iti cumperi un 5C sau 5S
Il gasesti la un pret mic pana vineri 27 iunie la eMAG
http://bit.ly/RevolutiaEMAG
NU! Pun pariu ca vrei sa ti-l iei doar pentru ca e "iPhone". Am un coleg care are iPhone 4 (care in mod evident e mai bun ca 3G) si ii merge sacadat, nici jocurile care pe telefoanele mai micute cu android nu ii merg bine, are 10-15 FPS-uri. Rezolutia e foarte mica, design nesatisfacator, camera... (daca se poate numi asa, si probabil stii la ce ma refer din moment ce vrei sa ti-l iei )
Ok! Deci mai bine imi iau Trend Plus
Nu, cel mai nou ios pentru iphone 3G este 4.1 cred, oricum e 4 si acum nu mai merg aplicații pe ios 4, si el merge foarte încet, daca nu ai bani de un iphone din magazin, i-ati ceva cu android
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: