Bună.
Părerea mea este că ar trebui să mergi înapoi la acel service însă de data aceasta roagă unul dintre părinţi să te însoţească, de preferat cel care este mai îndrăzneţ.
Aşa ceva este inadmisibil, nu uita: "Suntem cetăţeni europeni şi avem drepturi".
Succes!
Ea ti la stricat, ea sa til repare, du-te cu tatal tau si pune-i telefonul' pe masa si zii sa til repare, nu are dreptul sa faca asa ceva
Deci daca se misca touch-ul "reparat" de ei inseamna ca au folosit un autoadeziv de cea mai proasta calitate. Pana si eu pot sa repar asa ceva (am vazut la o ruda) si nu-mi trebuie decat un lipici special te duci la ea si spui "femeia draq pune-mi niste autoadeziv aici pana nu-ti iau gatul cu katana" asa am zis eu cand nu vroia sa-mi dea prezervative farmacista
bft
Unu la mana daca parinti nu stiu dfe aceasta problema discuta cu ei si ducetiva la service si faceti plangere la ei
St niste neseriosi astia la care te-ai dusdu-te si tu cu un adult, cu unul din parinti..cu matusa cu unchiul..intelegi? asa te vor trata altfel:*succes:*
Scuze ca iti spun:dar te-a fraierit cum a vrut ea...cand e de reparat ceva mai serios nu te mai duce fara un parinte ca te fraiereste cum vrea ea!
Daca nu merge primul plan incearca-l pe urmatorul: A.Aratai cucuanei bonul ala B. Ceartate cu ea C.Dai o palma D.Arunca cu televizorul stricat in ea si E.Dezbraco, pune-i un ac cu sfoara la gat si leaga sfoara unde pe la scoala ta ca sa fie ca steag. Iti recomand A si C.
Ar trebui sa te duci ca doar ea ti l-a sticat si sa te duci si cu tatal tau.
Du-te cu un adult la ea cerel sa ti-l repare si daca nu vrea fa o plangere.
Daca atunci aceea femeie nu a vrut sa ti-l repare ar fi bine sa mergi la alt service.