Https://faq.whatsapp.com/......e-numbers/ În cazul în care vă mutați frecvent contul WhatsApp de pe un dispozitiv pe altul, este posibil ca, după un număr de mutări, să vi se blocheze posibilitatea reverificării numărului de telefon. Vă recomandăm să nu vă mutați în mod repetat contul între numere de telefon și dispozitive diferite.
poate asta ai patit
Bagi cartela veche mai întâi și dacă găsești Import/Export foarte bine, altfel poți trimite pe contul de email contactele, dacă nu vrei să le transcrii tu. https://www.androidro.ro/......e-copiezi/
Iar la whatsapp ai settings -> Account->change nunber
Ba am înțeles și ți-am răspuns exact. Ai întrebat "Aplicatia Whatshapp este legata de numarul de telefon. Corect?"Nu, nu în tocmai. "De ce? Care este explicatia?" Numărul e folosit doar la verificare.
De altfel nici nu știi să întrebi ce vrei:" Cum pot rezolva asta? " care asta? Nu ai spus ce vrei să faci.
Ți-am și zis "Poți să dai delete la cont din setări.". Tu ai înțeles ce îți ziceam, dar nu aveai nevoie de ce am zis pentru că nu știi să te exprimi și nici să dai informațiile necesare, spui orice, dar nu ce trebuie. În plus, ești agresiv, nu meriți pic de ajutor. Descurcă-te singur de altă dată!