anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Aș dori să îmi fac un abonament la Vodafone, însă aș vrea sa plătesc doar cât este prevăzut in contract. Cu niciun banut mai mult!
Pot oare să scriu la rubrica mentiuni ca nu plătesc mai mult, nici măcar cu un banut, decat atat cât scrie in contract?

Stiu ca poate suna dubios,
happy dar nu am de ales! Si ei sunt smecheri... si eu. laughing Asa că... dati-mi un sfat!happy

Merciwinking

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca erai smecher nu mai intrebai aici si iti luai cartelă.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Păi... da. laughing Mersi de sfat! O să tin cont de el.winking

Sincer să fiu nici nu mi-as face abonament, că la cartelă gasesc oferte mul mai bune, insa probabil o să-mi fac ca să imi pot schimba telefonul. Asta-i că dacă alegi un abonament de, sa zicem, 50 de euro, iti pun ei (ca-s politicosi) cost suplimentar! Si te trezesti in fiecare luna cu minim 10-15 euro in plus! Mda... Ce poti sa spun? Din asta trăiesc si ei. laughing De parcă n-ar fi destul costul abonamentului pe care il alegi, mda... Una peste alta, is niste escroci! Te dezgustă!

| alex495 a răspuns:

Pai iti faci contract normal si nu activezi nicio extraoptiune pe care vei uita de ea si dupa 2 luni te intrebi de unde sunt 2 3 euro aia in plus. Sau suni afara crezand ca ai si min in rooming sau depasesti traficul de net si uite asa costuri extra