Inainte de a te fi dus la Orange Shop, sa-ti indruge vrute si nevrute, era bine daca sunai la Serviciul Clienti, la 444, ca sa stii cum sa procedezi si care sunt costurile. Pentru transfer date de pe o cartela pe alta exista anumite tarife, dar nu vad de ce s-a ajuns sa faci un abonament pe 3 luni, cu 11 euro lunar. Plateai doar serviciul solicitat, fara alte cheltuieli. Odata incheiat, abonamentul Fluture trebuie dus pana la capat. Sfatul meu va ajuta pentru situatii viitoare.
Te ai dus doar sa iti schimbi cartela si te au prostit sa iti faci abonament? prea tare. Schimbarea cartelei la Orange se face gratis
Asta stiam si eu de la mai multi prieteni ca au schimbat gratis ca prima schimbare este gratuita si in ultimul an am incarcat de minim 40 euro(fiind o alta cerinta pentru a schimba gratuit cartela), dar mi-au raspuns conform noului regulament prima schimbare a cartelei este de abonament pe 3 luni iar la a doua schimbare a cartelei se va face prin abonament Fluture 11 pe 6 luni. Data viitore o sa fiu mai precauta. Va multumesc oricum!