| Skrillex076 a întrebat:

Bună seara. Ce serviciu de telefonie mobilă îmi recomandați? Nu mă interesează televiziunea și tel.fixă, doar voce+internet.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ia-l pă ăla la care sunt deja amicii și familia ta!

| ReddY25 a răspuns:

Oranj

| Lioana a răspuns:

Orange

| Crackman a răspuns:

Vodafone sau yoxo a lui Orange

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Eu sunt neutru, toate au plusuri si minusuri. Daca traiesti in oras, toate au semnal peste tot. Daca nu, unele zone sunt mai bine acoperite de catre unii operatori. In zone mai îndepărtate de mediul urban, se întâmplă des ca doar telekom sa aiba semnal, sau doar Orange, Vodafone, you get my point.

Poate gasesti online o harta a acoperirii de la fiecare ooperator daca te interesează calitatea semnalului.

Eu sincer nu vad rostul unui abonament. La pre-pay esti mai avantajat, si gestionezi mai bine costurile.

Cu 5 euro +tva, spre exemplu, ai asa
Vodafone: 60Gb + 2000 minute/sms national
Orange: 5Gb + 1000 minute/sms
Telekom: net Nelimitat + 1000 minute/sms

Bineînțeles, sunt multi alti factori care intra in luarea deciziei. Poate pentru tine e mai important un abonament pentru ca iti ofera sansa sa cumperi telefon in rate. Sau poate calatoresti mult cu masina prin tara si iti trebuie ceva cu acoperire pe orice drum. Sau poate te va avantaja oferta de roaming într-o parte.

| Oana0309 a răspuns:

Orange. Semnal bun unde alte persoane cu Vodafone nu au. Digi este ok, dar au pachete cu TV, internet, etc. Dar Orange pentru mine e ok.