Nu prea înțeleg ce vrei sa spui, ca dimineata are procentul la baterie 88 sau... nu am alta banuiala
E un telefon vechi de 3 ani, luat si second. Ca si referinta majoritatea telefoanelor noi nu sunt gandite sa tina mai mult de 2, atata ca lumea se incapataneaza si le schimba bateria la service.
Aplicaiile instalte pe telefon, scade bateria.
mai fa curat, mai elimina din ele.
Stai bine nu-ti fa griji, eu am iphone 6s luat atunci cand aparu si inca e la 85%, am fost la ei si mi-au facut ei proba.De schimbat poti sa schimbi daca vrei, dar la % ala esti f bine, asa mi-au zis cei de la Apple.
Daca e sa schimbi ceva ia-ti 11 sau 12, in rest nu merita, zic eu.
Toate bateriile de la telefoane încep să se descarce din ce în ce mai repede, în funcție de utilizare. Dar bateria de la iPhone se descarcă cel mai repede. iPhone este cel mai slab la baterie chiar din fabrică.
Trebuia sa il verfici inainte de a il cumpăra, este bateria pe ducă, trebuie schimbată, ăla care la vindut stia ce vinde, ar fi bine sa il suni sa i ti dea banii inapoi, dar nu cred ca vei primii banii inapoi. Cîti bani ai dat pe el?
Nu știu ce sa zic nu cred ca ma mai duce pe mine un 1an sau 2 bateria asta dacă scade câte 1% pe săptămâna
Nu părea a fi de genu persoana de la care l am cumpărat...și plus de asta telefonul era ca nou avea bateria 93% când l-am luat deci nu a fost folosit prea mult