În principiu modelul este EB-BG973ABU
Samsung cât și alți producători produc acest model.
Atunci când Samsung produce bateria, codul lor intern este GH82-18826A.
În alte cuvinte nu toate EB-BG973ABU sunt produse de Samsung.
Dar toate EB-BG973ABU produse de Samsung au și codul GH82-18826A.
Sau poți spune că toate GH82-18826A sunt EB-BG973ABU produse de Samsung.
...
Pe cel.ro dacă cauți cu EB-BG973ABU ai să găsești baterii de Samsung și de la ceilalți producători. Și asta explică o parte din diferența de preț.
Dar ai să vezi că sunt mai multe baterii EB-BG973ABU produse de Samsung cu prețuri diferite. Diferența se explică prin faptul că cel.ro permite vânzătorilor independenți să folosească platforma.
Sper că ți am elucidat un pic situația. Orice ai cumpăra, să l stăpânești sănătos
Trebuie desfacut telefonul si atunci poti vedea care se potriveste.
Du-l la un service, ei stiu cum sa desfaca si sa inchida ermetic telefonul, respectiv ce i se potriveste.
Aa da? si pe CEL.ro de ce una este la 82 si una la 104lei? totuși nu cred ca sunt același produs! am impresia ca EB-BG973ABU este Bulk
îți mulțumesc pentru răspuns!
În principiu modelul este EB-BG973ABU
Samsung cât și alți producători produc acest model.
Atunci când Samsung produce bateria, codul lor intern este GH82-18826A.
În alte cuvinte nu toate EB-BG973ABU sunt produse de Samsung.
Dar toate EB-BG973ABU produse de Samsung au și codul GH82-18826A.
Sau poți spune că toate GH82-18826A sunt EB-BG973ABU produse de Samsung.
...
Pe cel.ro dacă cauți cu EB-BG973ABU ai să găsești baterii de Samsung și de la ceilalți producători. Și asta explică o parte din diferența de preț.
Dar ai să vezi că sunt mai multe baterii EB-BG973ABU produse de Samsung cu prețuri diferite. Diferența se explică prin faptul că cel.ro permite vânzătorilor independenți să folosească platforma.
Sper că ți am elucidat un pic situația. Orice ai cumpăra, să l stăpânești sănătos