In primul rand n-ai gresit pe nicaieri, nu-mi dau seama unde a vazut tipul ala "bacteria" in loc de baterie. Iar cat despre problema ta, bateria s-a uzat din cauza ca dupa o anumita perioada de timp e normal sa se intample asta. De cati ani ai telefonul? Daca il ai de 2-3, e normal sa se uzeze bateria. Factorii pot fi multi: incarcare necorespunzatoare, temperaturi mari, etc etc. Daca telefonul ti se misca bine si nu prezinta alte probleme, intereseaza-te cat costa sa-i schimbi bateria si fa-o, nu cred ca merita sa-ti schimbi telefonul doar pentru asta, avand in vedere ca este 5s. Apropo, trebuie dus la service, nu-i poti scoate tu bateria.
"bacteria de la telefonul meu iPhone 5S tine cam puțin" Adica sa uzat? Cand era nou tinea mai mult? Telefonul e nou si nu iti place ca nu tine mult bateria? Nu prea inteleg!
Vreau sa ma ajute cineva nu sa va radeți ca am greșit un cuvânt! Cineva care si-a schimbat bateria... Tine mai mult acum? Cum e?
Pai tocmai ca una originala vreau nu contează cât costa... Dati-mi un link va rog de unde pot cumpara
Telefonul se mișca perfect, perfect... Il am de 1an jumătate...dar ce-i drept il încărcam jumatae il băgam iar si tot asa.Totuși poate sa ma ajute cineva cu un site de unde pot lua o baterie originala?
Bateria are un anumit ciclu de incarcare!
Mare greseala ai facut cand l-ai pus la incarcat cand era pe la ~50%!
Daca o sa cumperi o baterie Originala de la Istyle, Noumax sau CareCenter o sa te tina ca la inceput. Sunt singurele 3 service-urie autorizate din Romania Apple. Nu cumpara facke-uri de pe olx sau okazii.
Eu folosesc un Iphon5 si recomand o baterie externa. Creste semnificativ durata de utilizare. gasesti pe Ocazii.
AlexMaftei2001 întreabă: