"nu ma lasa sa modific"
Hm, bizar...
Eu cred ca nu vorbim despre aceleasi lucruri. Uite, deschide conversatia conversatia curenta cu persoana si sus in dreapta ai 3 puncte verticale, selectezi de acolo "View contact". Dupa ce se deschide, iar dai click pe cele 3 puncte verticale si dai Edit.
Vezi daca poti modifica din "Mobile" in altceva.
Cred ca trebuie sa te uiti in agenda telefonului si sa schimbi de acolo datele contactului. In dreptul numarului de telefon o sa ai ceva cu "Mobile", "Home" sau custom.
Nu cred ca informatia asta vine via Whatsapp de la persoana respectiva, ci chiar din agenda ta.
PS: majoritatea telefoanelor seteaza numerele ca apartinand campului "mobile" by default atunci cand iti adaugi un nou contact. De asta apar mai toti asa...
Hmm...m-am uitat si e salvat exact ca celelalte pe memoria cartelei sim.la absolut toate apare mobile doar 1 e custom.
Adica, te-ai uitat in dreptul numarului si e trecut la "Mobile"? Vezi ca trebuie sa te duci le Edit contact, nu doar la view/vizualizare.
Da.m-am uitat acum.la toate contactele e salvat,, mobile" si nu ma lasa sa modific
Deci probabil a customizat acel contact gen cum e whattsap bussines.dar nu stiu cum...
Am gasit acum.deci nu e bifat acel contact,, custom".e la fel ca celelalte
"nu e bifat acel contact,, custom".e la fel ca celelalte"
Cum anume e setat? Mobile? Asta vrei sa zici?
Schimba-l tu, pune "Home".
PS: l-am raportat eu pe bezmeticul asta de face copy/paste...
Da,mobile e setat.si nu ma lasa sa schimb pe home.
Iar custom notifications nu e bifat nici la el nici la alte contacte.
Concluzia mea ca acel contact a setat custom cumva
Deci, nu cred ca nu-ti poti schimba tipul numarului de telefon al unui contact din address book-ul tau din telefon.
Imagineaza-ti ca dezinstalezi whatsapp si ramai doar cu agenda telefonului. N-ai cum sa nu poti schimba asa ceva, n-are treaba agenda telefonului cu whatsapp...
Sincer, cred ca tu nu te uiti in agenda, nu stiu exact ce faci. Nu stiu ce inseamna "nu ma lasa". Ar trebui sa dai un click acolo si sa se coboare un combo box cu mai multe optiuni, printre care mobile, home, fax, blabla, other, custom etc.
Nu coboara combo box crede-ma.nici daca incerc sa modific de unde ai zis tu din whatssap nici din contactele telefonului.
Poate pentru ca e un model ceva mai vechi de telefon
Multumesc pentru interesul oferit intrebarii mele
✌
"nu ma lasa sa modific"
Hm, bizar...
Eu cred ca nu vorbim despre aceleasi lucruri. Uite, deschide conversatia conversatia curenta cu persoana si sus in dreapta ai 3 puncte verticale, selectezi de acolo "View contact". Dupa ce se deschide, iar dai click pe cele 3 puncte verticale si dai Edit.
Vezi daca poti modifica din "Mobile" in altceva.
f22c10 întreabă: